BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Sırrı Süreyya'nın BDP işine aklı ermedi

5N1K programına konuk olan Sırrı Süreyya Önder, BDP-HDP sorularına verdiği yanıtlarla Cüneyt Özdemir'i kahkahalara boğdu.

Abone ol

BDP'den istifa ederek HDP'ye geçen Sırrı Süreyya Önder Cüneyt Özdemir'in 'Yerel seçimlerde BDP ile HDP'nin birlikte aday olacak olması kafa karışıklığı yaratmayacak mı?' sorusuna verdiği yanıtla hem kendisi güldü hem de Cüneyt Özdemir'i güldürdü.

Cüneyt Özdemir'in ''Yerel seçimlerde BDP ile HDP'nin birlikte aday olacak olması kafa karışıklığı yaratmayacak mı? Bir yandan da BDP aday olacak BDP'den bazı milletvekilleri HDP'ye geçiyor bu denge nedir, buradaki hesabı biraz açar mısın, anlatır mısın rica etsem'' sorusunun üzerine biraz bekledikten sonra, 'Cüneyt hazır bağımsızken şunu diyormuşum; vallahi benim de aklım ermiyor' yanıtını verdi.


GÜLMEKTEN CEVAP VEREMEDİ

Özdemir bu yanıtın üzerine kendini tutamayıp güldü. Süreyya Önder'de gülmeye başlayınca ikili uzun süre konuşamadı.
 
Sırrı Süreyya: Tabii ki işin şakası son zamanlarda... ben şaka yapınca... Şunu gördüm ki insanlar çok tahammülsüzleşmiş, çok gerilmişiz... 

Cüneyt Özdemir: Türk siyasetinde ben her akşam bir siyasetçiyi çıkarıyorum farklı partilerden öyle kilişe konuşuyor ki herkes. Sende ki bu samimiyeti görmek, sanırım pek çok insana iyi geliyor.

Özdemir'in sorusuna gülmekten cevap veremeyen Önder 'Ertuğrul Kürkçü'yü arayın o cevap verir' dedi.

İŞTE YAŞANANLAR VE DEVAMI...