BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,83
ALTIN 2.422,39
HABER /  MEDYA

Sırrı Süreyya Önder'e ağır cevap

BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e Sabah yazarı Hasan Celal Güzel ağır bir cevap verdi.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Sabah yazarı Hasan Celal Güzel , yeni anayasadan "Türk" ve "Türk Milleti" ifadeleri çıkarılırsa "silahını alıp dağa çıkacağını" söylüyordu. Ardından bu sözleri toplumun gazını almak için söylediğini ileri sürdü.

BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de Hasan Celal Güzel'in 'Gerekirse silah alır dağa çıkarım' sözleriyle ilgili olarak 'Duran Kalkan'ın bırakacağı iki silâhı, Ertuğrul Özkök ve Hasan Celâl Güzel'e verelim' deyince Sabah yazarı Güzel'den Önder'e ağır bir cevap geldi:

İŞTE HASAN CELAL GÜZEL'İN O CEVABI

-En sempatik Kürtçü (Türk olmasına rağmen tamamen duygusal sebeplerle Kürtçü) Sırrı Süreyya Önder, terörist başlarından Duran Kalkan'ın bırakacağı iki silâhı, Ertuğrul Özkök ve Hasan Celâl Güzel'e verelim, demiş.

-Özkök de ben de kalemlerimizle mücadele eden kişileriz ve bugüne kadar şiddete hep karşı çıktık. Benim Duran Kalkan'ın ve diğer teröristlerin şehit kanına bulanmış menfur silâhlarına ihtiyacım yok.

-Ben gerekirse, Gaziantep müdafaasında dedelerimin ve babamın kullandığı silâhları kullanırım. Zaten artık buna lüzum da kalmıyor.

-Sırrı Süreyya, Duran Kalkan'ın silâhlarını alsın da.....