BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Sır oldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, 97 gün önce okula gitmek için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Mahmut Özdemi...

Abone ol

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, 97 gün önce okula gitmek için evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Mahmut Özdemir’in ailesi, çocuklarını arıyor.
Okula gitmek için evden çıkan Özdemir’in ailesi, çocuklarından yaklaşık 3 aydır haber alamıyor. 97 gündür kayıp olan Mahmut Özdemir’in bulunması için cumhuriyet savcılığı ve emniyete başvuruda bulunduklarını belirten baba Mehmet ile anne Zübeyde Özdemir, çocuklarını bulmak için ellerindeki fotoğraflarla sokak sokak geziyor. Baba Mehmet Özdemir, "Oğlumuz 10 Mart tarihinde okula gidiyorum diye evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alamadık. Savcıya, polise kayıp haberi verdik, okula gidip arkadaşları ile görüştük ancak bir sonuç alamadık. Çocuğumuz derslerinde başarılıydı. Görenlerin insaniyet namına polise haber vermesini istiyoruz. Tek isteğimiz oğlumuzun yaşayıp yaşamadığı konusunda bir haber almak. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.
(İHA)