BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.395,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü yenilendi

Yaklaşık üç aydır tadilatta olan ve yapılan çalışmalarla modern bir yapıya kavuşturulan Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi bugün hizmete açıldı.

Abone ol

Açılış kapsamında İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, Sinop protokolüne revize edilen polis merkezini tanıttı.

Vali M. Hakan Güvençer, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Akış, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömür Topaç ile Ağır Ceza Reisi Levent Şahin, polis merkezinde yeniden yapılandırılan ve modernize edilen başta nezarethane olmak üzere çeşitli birimlerini gezdi.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci, çalışmaları yaklaşık 3 aylık bir zamanı kapsadığını ve ortaya modern bir polis merkezi çıktığını söyledi.

İbrahim Demirci, "Güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi, toplumun her kesiminin güvenlikle ilgili talep ve beklentilerinin karşılanması yönüyle ilk müracaat noktası ve emniyet teşkilatımızın vitrini olan polis merkezimizin tadilatı ve iyileştirilmesi çalışmaları tamamlandı.

İçişleri Bakanlığımızın talimatı, sayın valimizin himayeleri İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve Belediye Başkanlığımızın katkı ve destekleriyle hizmete hazır hale getirilen polis merkezimizin ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Bu arada, İl Özel İdaresi ve Sinop Belediyesi'nin katkılarıyla revize edilen tesisin yaklaşık 50 bin TL'ye mal olduğu bildirildi.