BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hırsızlar futbolcunun ödülünü çaldı

Konyaspor'un genç yeteneği Uğur Yanıkdemir'in evine giren hırsız, futbolcuya 4 yıl önce verilen ödülü çaldı.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselen Konyaspor'un 23 yaşındaki başarılı futbolcusu Uğur Yanıkdemir, hırsız şoku yaşadı.

Geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen olayda, futbolcunun ailesi ile birlikte yaşadığı eve gündüz saatlerinde hırsız girdi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada kilitlenmeyen çelik kapıyı zorlamadan açarak giren hırsız yatak odasında futbolcunun annesine ait çantanın içindeki cüzdanda bulunan bir miktar para, ziynet eşyası ve Uğur Yanıkdemir'e 4 yıl önce Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından verilen altını çaldı.

Uğur Yanıkdemir, hırsızın kendi odasına girmediğini, anne ve babasının yatak odası ile bir başka odaya girerek ziynet eşyalarını aldığını, evdeki diz üstü bilgisayar, kol saati, cep telefonu gibi eşyaların çalınmadığını anlattı.

Yanıkdemir, 4 yıldır önce PAF takımdan A takıma yükseldiğinde ödül olarak Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından kendisine verilen kurdele bağlı altının çalınmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Olayın maddi boyutun düşünmediği ancak manevi anlamda ödülün çok önemli olduğunu dile getiren Yanıkdemir, "Olayın maddi boyutunda değilim, sadece çalınan ödülün geri getirilmesini istiyorum.

Çalan kişi gelip kapıya bırakabilir. Ödülün bende manevi değeri çok büyük. Konyalı bir sporcu olarak PAF takımdan A takıma yükseldiğimde verilmişti" dedi.