BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,82
ALTIN 2.440,38
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sinemalarda bu hafta 5 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girdi. Cem Yılmaz'ın merakla beklenen filmi İftarlık Gazoz bu hafta seyirciyle buluştu. İşte vizyondaki yeni filmler ve fragmanları...

Abone ol

Sinemalarda bu hafta vizyona giren filmler birbirinden iddialı ve çarpıcı sahneleriyle sizleri bekliyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyonda. Sinemalarda bu hafta İftarlık Gazoz, Her Şey Aşktan, Spotlight, Zor Saatler ve Yalan Labirenti filmleri yer alacak. İşte yeni filmler ve fragmanları...

İFTARLIK GAZIZ FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Yönetmeliğini ve senaristliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı, başrollerinde Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Ümmü Putgül, Okan Avcı ve Yılmaz Bayraktar'ın yer aldığı "İftarlık Gazoz" izleyiciyle buluşacak.

1970'lerin Türkiye’sinde Ege'nin bir kasabasında geçen film, okulu tatile giren ve yaz tatilini boş geçirmek istemeyen bir çocuğun, ramazan ayının başlarında, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı "Gazozcu Ustası Cibar Kemal"in yanında çalışmaya başlamasını ve sonrasında yaşanan traji-komik olayları konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

HER ŞEY AŞKTAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler ve Öznur Serçeler'in oynadığı filmin yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu yaptı. Romantik komedi türündeki film, hayatının aşkı İlker tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılan Pelin'in serüvenini anlatıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

SPOTLİGHT FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams gibi oyuncuların yer aldığı "Spotlight", Boston Globe'un Pulitzer ödülü kazanan araştırmacı gazeteci ekibi "Spotlight"ın gerçek hikayesini konu alıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

ZOR SAATLER FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Craig Gillespie'nin yönettiği, gerçek bir hikayeden uyarlanan "Zor saatler" filmi, İngiltere'nin doğu kıyılarını kasıp kavuran ve yoluna çıkan tüm gemileri altüst eden fırtınanın iki tankeri parçalamasını ve kuvvetli fırtınaya karşı hayat mücadelesi veren 30 mürettebatı kurtarma operasyonunu ele alıyor.

Vizyondaki diğer filmler için bir sonraki sayfaya geçiniz

[page_end]

YALAN LABİRENTİ FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI

Alexander Fehling, Andre Szymanski, Friederike Becht ile Johannes Krisch'in oynadığı filmin yönetmenliğini Giulio Ricciarelli üstlendi. "Yabancı Dilde En İyi Film" dalında Almanya'nın Oscar adayı seçilen film, Hitler sonrası döneme ışık tutuyor.

İYİ SEYİRLER