BIST 10.617
DOLAR 32,25
EURO 34,98
ALTIN 2.430,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sincan'da şampiyonun adı belli oldu

Amatör Süper Lig'de oynayan Sincan Belediyespor kendi sahasında Haymanaspor'la karşılaştı. İşte sonuç:

Abone ol

Amatör Süper Lig'de Sincan Belediye Spor kendi saha ve seyircisi önünde Haymana Sporla oynadığı maçı 1-0 kazanarak şampiyonluğunu garantiledi.

Sincan Belediye Spor’un şampiyonluğunu garantileme açısından önem taşıyan Haymana Spor maçı oldukça yüksek bir tempoda bir mücadeleye sahne oldu. Küme Düşme tehlikesini yakından hisseden Haymanasporlu oyuncular 90 dakikalık sürede olağanüstü bir mücadele örneği sergilediler. 30. dakikada Sedat’ın attığı golle 1-0 öne geçen Sincan Belediye Spor bu üstünlüğünü maç boyunca koruyarak gelecek hafta karşılaşacağı Adliye Spor maçında şampiyonluğunu resmen ilan edecek.

Geçen sezonki kadrosundan birçok oyuncusunu profesyonel liglere gönderen Sincan Belediye Spor, 2009-2010 Futbol sezonu öncesi yaptığı isabetli transferler ve teknik heyet seçimindeki tercihinin meyvesini de sezonu şampiyon olarak tamamlayarak almış oldu.

Oynadığı 25 maçta 17 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Sincan Belediye Spor, şuana kadar 43 kez fileleri havalandırırken 17 gol yedi.
Türk Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligine çıkmayı garantileyen Sincan Belediye Spor 3. lige Terfi Maçları için grup seçme hakkına da sahip oldu.

Sincan Belediye Spor Kulübü Başkanı Ferhat Öksüz yaptığı açıklamada; şampiyonluğu, sezon boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına ve Sincan halkına armağan ettiklerini söyleyerek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.