BIST 10.652
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizli MHP'de istifa tartışması!

MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan partisinden isitfa ettiğini açıklayan Baklan Belediye Başkanı'yla ilgili şok bir açıklamada bulundu.

Abone ol

MHP Denizli İl Başkanı Zafer Kaplan, partiden istifa ettiğini açıklayan Baklan Belediye Başkanı İsa Karaçolak hakkında, "O istifa etmedi, biz ihraç ettik" dedi.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Kaplan, "Kamuoyuna istifa ettiğini açıklayan Karaçolak'ı, parti disiplinine aykırı hareket ve davranışları nedeniyle birçok kez, gerek il yönetimi gerekse disiplin kurulumuz defalarca uyardı ancak hiçbirini dikkate almadı. Bizim için olmazsa olmazımız olan MHP disiplin ve geleneklerine aykırı hareketleri devam etti" dedi.

Başkan Karaçolak'tan Baklan halkının da şikâyetçi olduğunu ileri süren MHP İl Başkanı Kaplan, "Belediye başkanı seçildiği günden bu yana ilçeyle ilgili en ufak bir çalışması olmadı. Baklan'a hizmet etmek yerine, halkın önüne yeni bürokratik engeller koyduğu şeklinde birçok şikâyet aldık. Su arızası için bile belediyeye dilekçe verilmesi gerektiğini belirterek, arızanın günlerce giderilmediği konularında yakınmalar oldu. MHP il yönetimi olarak biz de yedi kişiden oluşan disiplin kurulumuzu olağanüstü topladık ve konuyu enine boyuna masaya yatırdık. Sonuç olarak İse Karaçolak'ın partiden ihraç edilmesine oybirliğiyle karar verdik" dedi.

Başkan İsa Karaçolak ise bir süredir partisiyle anlaşamadığı bazı konular nedeniyle istifa ettiğini açıklamıştı. Karaçolak'ın AK Parti'ye geçeceği konuşuluyor.