BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.436,63
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Sinan Oğan'dan Bahçeli'ye ağır sözler

Sinan Oğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'Erdoğan ile birlikte Avrupa'ya giderim' sözlerini değerlendirdi.

Abone ol

Sinan Oğan, Halk TV'de kendisine yapılan saldırıyla ve Bahçeli'nin açıklamalarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Oğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Gerekirse Erdoğan ile birlikte Avrupa'ya giderim" sözlerine de sert tepki gösterdi.

Oğan, "1 Kasım'da sadece 3 tane ilde miting yapan Bahçeli'nin Almanya'yı il il gezme aşkını hayretle karşılıyoruz. Keşke 1 Kasım'da da aynı aşkı besleseydi de, biz de Meclis'e 40 milletvekili yerine daha fazla milletvekiliyle temsil edilseydik." ifadelerini kullandı.

KENDİSİNE YÖNELİK SALDIRIYLA İLGİLİ MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞEVKAT ÇETİN'E AĞIR SUÇLAMA

Oğan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Orada birkaç çocuk vardı ve birisi kürsüye müdahalede bulundu. Ben olaya farklı açıdan bakıyorum MHP’de Genel Başkan yardımcıları var değil mi? Genel Başkan yardımcılarından Şevkat Çetin var. Bu çocuk bunlarla daha önce gelip görüşme yapıyor. Muhtemelen talimat almış. Ben de şimdi soruyorum, Şevkat Çetin sen oğlunu gönder, senin oğlun yok mu? Semih Yalçın senin oğlun yok mu? Onu gönder. Bunların çocukları AKP ile ticaret yapacak, gariban ülkücüleri de tetikçi yapacak böyle bir sistem yok. Böyle ballı işleri bunlar yapacak. Gariban çocukları da kullanacaklar."

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek