BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Sinan Oğan Bahçeli için öyle bir fotoğraf paylaştı ki

MHP genel başkan adaylarından Sinan Oğan, Devlet Bahçeli'ye Meclis yemin törenindeki bu fotoğrafla yanıt verdi.

Abone ol

MHP Genel Başkanlığı için adaylığını ilan etmesi beklenen eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, kampanyasına hız verdi.

Twitter'da 'OAnGeliyor' etiketiyle kampanyasını sürdüren Oğan, kendisini "Saray projesi" ile eleştiren Bahçeli'ye Meclis yemin törenindeki sıkıntılı halini  gösteren fotoğrafla yanıt verdi.

BAHÇELİ'NİN MECLİS'TEKİ FOTOĞRAFINA DİKKAT ÇEKTİ

MHP'den ihraç edilen ancak mahkeme kararıyla partisine geri dönen Sinan Oğan, Meclis yemin töreni sırasında Bahçeli'nin HDP sıralarına baktığı fotoğrafı da Twitter adresinden paylaşarak "Biz Sarayın MHP'yi bitirme, HDP'nin gerisinde bırakma Projesini yerle bir edeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın..." ifadelerini paylaştı.

ENVER PAŞA'LI MESAJ

'Bir şey değişecek, her şey değişecek' sloganını da kullanan Sinan Oğan, bugün de Enver Paşa'nın mesajlarını sayfasında takipçileriyle paylaştı. Sinan Oğan, Enver Paşa'nın resmini ve resim üzerindeki şu ifadeleri paylaştı: 'Ben; dağ başlarında, çöl enginliklerinde, yol kavşaklarında dövüşen yiğitlerin safına katılmak ve onları teşkilatlandırmak için yola çıkıyorum. Bana dua ediniz...'