BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Sinan Engin erteleme istedi

Sinan Engin, 11. haftada oynayacakları Fenerbahçe derbisinin ertelenmesini istedi

Abone ol

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, süper ligin 11. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisinin ertelenmesini istediğini ifade etti.

Büyükşehir Belediyespor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Rüştü, Burak ve İbrahim Akın antrenmana çıkmadı. Sakatlıkları ciddi olan Serdar Kurtuluş ve İbrahim Akın'ın Belediye maçında kadroya alınmayacağı Gökhan Zan, Burak ve Rüştü'nün ise tedavilerinin sürdüğü ve forma giyip giymeyeceklerinin yarın netleşeceği açıklandı.

Antrenman öncesi Liverpool maçında Beşiktaş'ın gollerini kaydenen Bobo ve Serdar Özkan üzerlerine giydikleri T-Shırtlerle Türk bayrağının yanına geçerek poz verdiler. İki oyuncu "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı ve üzerinde asker resmi olan siyah ve beyaz T-Shirtlerle selam verdiler.

Antrenman kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.
DERBİ ERTELENSİN

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, süper ligin 11. haftasında oynayacakları Fenerbahçe derbisinin ertelenmesini istediğini ifade etti.

Engin, yaptığı açıklamada "Bence maçın tarihi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız çok kritik maçlar öncesi olması dolayısıyla ertelenirse her iki takım açısından da daha iyi olacak. İki takım da şampiyonlar ligine devam etmek istiyor. Biz böyle bir durumda maçın ertelenmesi için resmi bir başvuruda bulunmadık. Ama bence ertelenirse her iki takımın da faydasına olur" diye konuştu

Kaynak : HÜRRİYET