BIST 9.786
DOLAR 32,60
EURO 35,01
ALTIN 2.449,22
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sinan Aygün'e seçmenden tepki

CHP'nin hayvan politikasını anlatan Ankara 2. bölge adayı Sinan Aygün, vatandaştan ummadığı bir tepki aldı.

Abone ol

CHP'nin hayvan hakları politikasına ilişkin açıklama sırasında CHP Ankara 2. bölge milletvekili adayı Sinan Aygün'e bir vatandaş, "Sinan Aygün'ün insan sevgisi var mı ki, hayvan sevgisi olsun" diyerek tepki gösterdi.

CHP Ankara milletvekili adayları Aylin Nazlıaka, Onur Bayar ve Sinan Aygün, Kuğulu Park'ta partilerinin hayvan politikasına ilişkin açıklama yaptı. Milletvekili adaylarını, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve alana köpekleriyle gelen çok sayıda hayvan sever de yalnız bırakmadı.

Açıklama öncesinde köpekleri seven vekillerden Sinan Aygün'e bir vatandaş, "Sinan Aygün'ün insan sevgisi var mı ki, hayvan sevgisi olsun?" diyerek tepki gösterdi. Tepki üzerine şaşkına dönen Aygün, 31 senedir evinde köpek beslediğini söyledi.

Hayvansever Fırat Yıldız, yaptığı konuşmada torpil, iş değil sadece doğaya ve hayvanlara saygı istediklerinin altı çizildi. Yıldız, hayvanat bahçesi yapacak olan kişilere kendilerinden oy çıkmayacağını belirterek, "12 Haziran günü kalplerimizi sandığa koyup, oy vereceğiz" dedi.