BIST 11.063
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.504,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Silivri'ye çok amaçlı pazar yeri

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Değirmenköy’de yapılması planlanan Pazar Yeri projesini halkla paylaşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Abone ol

'Silivri’yi birlikte yöneteceğiz’ söyleminden hiçbir zaman vazgeçmeyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirmeyi planladığı projeleri hakkında halkın nabzını tutmaya, görüş ve öneriler almaya devam ediyor.

Değirmenköy Mahallesi’nde bir toplantı gerçekleştiren Başkan Işıklar, bölgede yapılması düşünülen Pazar Yeri projesi hakkında bilgi vererek, Değirmenköylülerle fikir alışverişinde bulundu.

PAZAR YERİ, DÜĞÜN SALONU VE FESTİVAL ALANI

Toplantının amacının Değirmenköy’de yapılması planlanan Pazar Yeri ile ilgili görüş almak olduğunu belirten Başkan Işıklar; “Buraya gerçekleştirmeyi planladığımız Pazar yeri için sizlerin görüşlerini almak istiyoruz. Gümüşyaka’dan başlattığımız Kapalı Pazar Yeri projesini tüm mahallelerimizde alışverişin canlanması ve o bölgeye hareket katması için hayata geçirmek arzusundayız. Sizlerin de görüş ve önerilerinizi, onayınızı aldıktan sonra yapımına başlayacağız. Değirmenköy’ün şimdi ki Pazar yerinde 70 tezgâh var.

Yapacağımız Pazar yerinde 350 tezgâh olacak. Kapalı Pazar Yeri aynı zamanda 1500 kişi kapasiteli düğün salonu olarak da kullanılacak. 4000 kişi alabilecek büyüklükteki alanda festivallerimizi de yapabileceğiz. Biz Değirmenköy’ü çağdaş, modern bir yerel alışveriş merkezine dönüştüreceğiz”
dedi.

Mahalle sakinleri, Pazar Yeri projesinin hayata geçirilmesiyle ilgili olumlu görüş bildirirken, bölge ile ilgili talep ve isteklerini dile getirdiler. Silivri Belediyesi Planlama Biriminden Sorumlu Başkan Koordinatörü Mehmet Has, toplantı sonunda gerçekleştirdiği sunumla, planlama çalışmaları hakkında bilgi verdi.