BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,98
HABER /  GÜNCEL

Siirtliler 'Deli Remzi' için ağladı!

Siirt'tin renkli simalarından Deli Remzi, dualar eşliğinde sonsuzluğa uğurlandı.

Abone ol
Siirt'te akli dengesi yerinde olmadığı için ''Deli Remzi'' olarak bilinen Remzi Erdal'ın cenazesi, Vali Ahmet Aydın ve çok sayıda kişinin katılımıyla defnedildi.
 
Taklit yeteneğiyle insanları etkileyen ve sağlığında çekilen görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde izlenme rekoru kıran Erdal, Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından dua ve tekbirlerle Şeyh Kazım Türbesi'nde defnedildi.
 
Cenaze törenine katılan Vali Ahmet Aydın, Erdal'ın çok sevilen bir insan olduğunu ve bu tür insanların kentlerin gülen simaları olduğunu söyledi.
 
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu da Erdal'ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.
 
Cenaze törenine Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, bir çok kamu kurum ve kuruluş müdürü, Memur-Sen İl Başkanı Beşir Özyeşil ile yaklaşık bin 500 vatandaş katıldı.
 
Siirt'te 1953 yılında doğan Remzi Erdal, minyon yapısı ve yaptığı şakalarla tanınıyordu. Okuma yazma bilmeyen Erdal, güzel Türkçesi, taklitler, vali, emniyet müdürü ve diğer üst düzey bürokratlarla kurduğu diyalog ile dikkat çekiyordu.