BIST 10.286
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.395,81
HABER /  GÜNCEL

Siirt Pervari'de de bir şehit verdik

Siirt'in Pervari İlçesi Doğanköy kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 askerin yaralandığı bildirildi.

Abone ol

Siirt'in Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında, operasyon gerçekleştiren güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre bir asker şehit oldu dört asker yaralandı. 

Şehit olan askerin Uzman Çavuş Bayram Kocabaş olduğu açıklandı. Şehit Kocabaş'ın, Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olduğu ve cenazesinin toparağa verilmek üzere memleketine götürüleceği belirtildi.
 
ÇUKURCA'DA 'ÖZEL HAREKAT' OPERASYONU... TIKLAYIN

Yaralı askerler Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

ÖZEL HAREKATÇILAR ZAP BÖLGESİNDE... TIKLAYIN 

Pervari İlçesi'ne bağlı Doğan Köyü kırsalında yer alan Bestler- Dereler bölgesinde bugün iç güvenlik harekatı kapsamında operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, bir grup PKK'lı teröristle karşılaştı. Güvenlik güçlerinin, "Teslim ol" çağrısına PKK'lıların ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, ilk bilgilere göre bir asker şehit oldu dört asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Siirt Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

KEKLİKTEPE'DE SICAK TEMAS... TIKLAYIN

Siirt Devlet Hastanesi'nden Asker Hastanesi'ne doktor ve tıbbi malzeme takviyesi yapıldığı öğrenildi.

Bölgede başlatılan operasyonların genişleyerek devam ettiği belirtildi. Siirt 3. Komando Tugayı'ndan Kobra helikopterlerin de bölgeye sevk edildiği öğrenildi.

ŞEHİT BABASI YÜREĞİNE BÖYLE TAŞ BASTI... TIKLAYIN

SİİRT VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Siirt Valisi Musa Çolak, Pervari İlçesi yakınlarındaki Herekol Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada, bir Uzman Çavuş'un şehit oluduğunu, bir Teğmen ile 2 Uzman Çavuş'un da yaralandığını açıkladı.

Siirt Valisi Musa Çolak imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Pervari İlçesi Herekol bölgesinde, güvenlik güçlerince yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında, bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçlerimiz arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucunda, 1 Teğmen ve 2 Uzman Çavuş yaralanmış, 1 Uzman Çavuş ise şehit olmuştur. Yaralılardan 1 Teğmen ve 1 Uzman Çavuş askeri helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne sevk edilmiş, 1 Uzman Çavuş ise Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştır."