BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,68
ALTIN 2.392,82
HABER /  GÜNCEL

Sierra soruşturmasında flaş gelişme!

Polis, Sierra'nın İstanbul'da buluşma ayarladığı Taylan takma adlı kişiye ulaştı.

Abone ol
Türk ve ABD polisi ABD vatandaşı Sarai Sierra'yı arıyor! Sierra'yı gören son kişi olduğu belirtilen Taylan takma adlı kişinin kimliği belli oldu. Polis, medyanın ilgisi nedeniyle Taylan'ın ifadesini soruşturmanın sürdürüldüıü Asayiş Şube yerine başka bir yerde alınacağını duyurdu.

Türkiye'ye geldikten sonra iki ülkeye daha giden ardından yeniden İstanbul'a dönen Sarai Sierra için yürütülen soruşturma derinleşiyor. Sierra'nın bilgisayarında yapılan incelemede son olarak Taylan adlı birisiyle görüştüğü ve onunla Galata'da buluşacağını tespit etti.

TAYLAN'IN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

İddialara göre polis, Sierra ile görüştüğü belirtilen Taylan adlı kişiye ulaştı. 21 Ocak'ta internet üzerinden konuşup Galata'da buluşacağı belirtilen Taylan'ın ifade vereceği kaydedildi.

MEDYANIN İLGİSİ KORKUTTU

Taylan adlı kişinin medyanın ilgisinden çekindiği bu nedenle ifadesini Asayiş Şube'de değil kararlaştırılan herhangi bir yerde vermeyi kabul etti. Telefonla ulaşılan Taylan'ın bu akşam ifade vereceği belirtilirken, soruşturmayı yürütülen yetkililer orta yaşlarındaki bu kişiyle ilgili herhangi bir şüpheli durumun bulunmadığını belirtti.