BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Sibel ve Gökhan otoparkta öpüştü Tuğçe Ergişi delirdi

Kısmetse Olur evinde Sibel Akbulut yaptığı Gökhan Sara itirafıyla salladı. Gökhan ve Sibel otoparkta öpüştü, Tuğçe Ergişi ve Ünal Taylı ihanet görüntülerini görünce krizi girdi.

Abone ol

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara diskalifiye olurken asıl kıyamet Sibel Akbulut itirafları ile patladı. Sibel Akbulut elenen Gökhan Sara'ya ondan hoşlandığını itiraf etti. Gökhan Sara bu itirafla şaşırırken asıl deprem sonrasındaki gelişmelerle yaşandı. Önce diskalifiye oylamasından başlayalım. Gökhan Sara ile Adnan Kızıltaş arasında fiziksel kavga olunca oylama yapıldı. Gökhan Sara bu oylamada elendi. İşte o elemede öyle bir itiraf geldi ki evde kriz çıktı.

Sibel Akbulut Kısmetse Olur otoparkına gidip Gökhan Sara'yı beklemeye başladı. Gökhan da onun peşinden gelip aşk itiraflarını dinledi. İkinci bomba da bu itiraflar sırasında geldi. Gökhan Sara da 'Sibel'den hoşlandığını itiraf' etti. Gökhan Sara 'Gidiyorum ama hiç üzülmüyorum. Çünkü senden bunları duydum " dedi.

OTOPARKTA ÖPÜŞTÜLER
Gökhan Sara otoparkttaki gözlerden uzak buluşmada bir anda sınırları kaldırıp samimi görüntüler verdi. Çifti öpüşürken görüntüleri Kısmetse Olur evine de verildi.