BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.416,78
HABER /  MEDYA

Berna Keklikler gerçekte kimdir meğer Zeyd ile...

Göz6 finaliste Berna Keklikler Survivor 2017 kadrosuna katılmaya aday. Peki kimdir Berna Keklikler , Göz6 evinde Zeyd ile olan ilişkisi gerçek miydi instagram hesabında neler var?

Abone ol

Göz6 evinde finale kalan 3 kızdan biri Berna Keklikler oldu. Berna Keklikler ile ilgili 'kimdir' bilgilerine geçmeden önce Göz6'daki vakasını verelim. Berna Keklikler Survivor 2017 yolunda finale performansından magazinsel ilişkisi ile kalmayı başardı.

Göz6 evinde damatlar evinden Zeyd ile birlikte olan Berna Keklikler, final yaklaşında onu bir kalemde sildi. Berna Keklikler'in gerçek yüzünü Zeyd, taksiye çıkınca izleyicilerden öğrendi. Eve dönünce de Berna Keklikler ile yüzleşen Zeyd ondan tokat yedi. İşte Berna Keklikler'in final yolunda yaptığı o şovun görüntüleri;

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?
Göz6 evinin dikkat çeken kızlarından olan Berna Keklikler Almanya doğumlu. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Berna Keklikler Almanya'da güzellik yarışmasında derece almış bir isim. Türkiye'ye geldiğinde de güzelliği ile para kazanan Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte modellik yapıyor.


27 yaşında olan Berna Keklikler, ailesi Almanya'da yaşadığı için burada kızkardeşi ile birlikte kalıyor. Ekonomi eğitimi alan Berna Keklikler, Almanya'da Miss Turkuaz Germany yarışmasında dereceye girmiş. 1.70 boyunda olan Berna Keklikler 50 kilo ağırlığında.