BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  MEDYA

CNN'de bir ilk! Erdoğan konuşmaya başlayınca...

Amerikan kanalı CNN International bir ilki gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Reina saldırısıyla ilgili açıklamaları CNN tarafından canlı olarak ekranlara getirildi.

Abone ol

Reina'da DEAŞ tarafından gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası Erdoğan'ın ne diyeceği dünya basınınca da merak ediliyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Reina'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından ilk kez kameralar karşısına geçti.

CNN INTERNATIONAL CANLI YAYINA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Türk medyasının yanı sıra Amerikan kanalı CNN International tarafından da canlı olarak ekranlara getirildi.CNN, Erdoğan'ın terör saldırıları sonrası yaptığı konuşmanın önemli bir bölümünü izleyicileriyle paylaştı.

"TÜRKİYE TERÖRE TESLİM OLDU DEMEK, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE AYNI SAFTA YER ALMAKTIR"

Erdoğan, yaptığı konuşmada "Türkiye teröre teslim oldu demek, teröristle, terör örgütleriyle aynı safta yer almaktır. Çünkü terör örgütlerinin tüm amacı birilerine işte bu sözü söyletmektir. Bu sözü ifade eden kişi siyaset yapmıyor sadece, kendi ülkesinin karşısında oluşturulan şer ittifakının değirmenine de su taşımış oluyor." dedi.