BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  SPOR

Sezonun iki flaş takımı Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 3. sırada bulunan Kasımpaşa, 4. sırada bulunan Yeni Malatyaspor'u saat 19:00'da ağırlayacak.

Abone ol

Bu sezon iki takımın da yüksek sıralarda bulunması zirve yarışını zorlaştırıyor. Beklenmedik çıkışlarını sürdüren Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor takımı bugün karşı karşıya gelecek.

Kasımpaşa'nın Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Saat 19:00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus olacak. Avrupa potasında yer alan iki takım da sahaya galibiyet için çıkacak. Ligde son iki maçını kazanan Kasımpaşa, seriyi üçe çıkartmak istiyor. Kasımpaşa, 22 puanla 3. sırada yer alıyor.

Yeni Malatyaspor ise son üç maçını kazanmış, geçtiğimiz hafta Trabzonspor'u farklı yenmişti. Erol Bulut'un takımı 21 puanla 4.sırada bulunuyor.

Sakatlıklar
Zorlu maç öncesinde Kasımpaşa'da Loret Sadiku cezalıyken Olivier Veigneau, Uğurcan Yazğılı ve Abdul Khalili'nin sakatlıkları bulunuyor.
Yeni Malatyaspor'da ise Ertaç Özbir, Sincere Seth, Mitchell Donald ve Ömer Şişmanoğlu'nun sakatlığı bulunuyor.

Muhtemel 11'ler
Kasımpaşa:  Ramazan, Özgür Çek, Ben Youssef, Veysel, Popov, Pavelka, Tarkan, Eduok, Trezeguet, Hasan Bilal, Diagne.

Yeni Malatyaspor:  Fernolle, Rahman, Sadık, Murat, Chebake, Muniru, Donald, Guilherme, Adem, Aleksic, Boutaib

İstatistikler
- Kasımpaşa ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig tarihinde sadece geçen sezon karşılaştı; İstanbul ekibi bu iki maçtan dört puan çıkardı (1G 1B).
- İç sahada 15, toplamda ise 16 maçtır gol bulan Kasımpaşa, Süper Lig tarihindeki en uzun serilerini yaşıyor.
- Yeni Malatyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez üç maçlık galibiyet ve kalesini gole kapama serisi yakaladı.
- Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig`de yer alan diğer İstanbul takımlarıyla oynadığı dört maçtan yedi puan çıkardı (2G 1B 1M).