BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Akhisarspor Bursaspor'u konuk ediyor

Süper Lig'de milli maç arasından önce Antalyaspor galibiyetle buluşan ve bu maçı da yenerse düşme potasından kurtulacak olan Akhisarspor, 13. hafta müsabakasında Bursaspor'u konuk edecek.

Abone ol

Spor Toto Akhisar Stadı'nda Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Ev sahibi Akhisarspor'da sakatlıkları bulunan stoperler Mustafa Yumlu ve Dany'nin yanı sıra Bilal'le Bokila Bursaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Sakatlıktan çıkan Caner, Seleznyov ve Serginho aramıza katıldı. Taraftarımızın desteği ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Evinde sadece 1 mağlubiyet
İki takım Süper Lig'de bugüne dek 12 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 5'ini Akhisarspor, 3'ünü ise Bursaspor kazandı. Diğer 4 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Akhisarspor evinde oynadığı maçlarda ise rakibine ezici bir üstünlük sağladı.

Yeşil-siyahlılar sahasındaki 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik alırken sadece 1 kez mağlup oldu. Son oynanan 6 maçta ise yalnızca bir kez mağlup olan Akhisarspor bir beraberlik ve 4 galibiyet aldı.