BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sezer'e o gün öyle bugün böyle

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon 'ahlaksız' diye suçladığı Sezer Öztürk'ü transfer etmesi tartışılıyor.

Abone ol

Fenerbahçe ligin ilk yarısındaki Eskişehirspor maçı sonrası resmi internet sitesinden topa tuttuğu yıldız oyuncuyu renklerine bağlayarak herkesi şaşırttı. Sezer'e karşılık Es-Es'e verilecek oyuncular ise bugün netleşecek.

Ve Fenerbahçe bir süredir gündeminde olan Sezer Öztürk için Eskişehirspor'la her konuda anlaşma sağladı. Takvim gazetesi Fenerbahçe'nin ligin ilk yarısında Eskişehirspor'la oynadığı karşılaşmada Sezer için internet sitesinden yaptığı ahlaksız yakıştırmasını gündeme getirdi.

ŞAŞIRTTILAR
Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi 9 Kasım 2010 Salı günü Lugano ile Sezer arasında yaşanan olayla ilgili olarak Sezer'in verdiği demeçleri eleştirerek, "Bu oyuncunun sarfettiği sözler spor ahlakına yakışmamaktadır. Verdiği yanlış ve tek taraflı bilgiler ile kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan Sezer olayları açık bir şekilde çarpıtmıştır" ifadesini kullanmıştı. Bu açıklamalar belleklerde canlılığını korurken Fenerbahçe Yönetimi'nin Sezer Öztürk'ü renklerine bağlaması bazı çevreler tarafından eleştiri konusu oldu ve doğru karşılanmadı.

ES-ES'İN GÖZÜ UĞUR BORAL'DA
Fenerbahçe Yönetimi'nin Sezer için bugün Eskişehirspor'la bir kez daha masaya oturacağı ve bu görüşmede Kırmızı-Siyahlı takıma verilecek futbolcuların netleşeceği öğrenildi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'den Bilica, Gökhan Ünal, Gökay, Okan ve Berk'i istediği belirlendi. Bu arada Eskişehirspor'un esas hedefinin Uğur Boral olduğu öne sürüldü. Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Uğur'un gönderilmesine sıcak bakmadığı iddia edildi.

BU SEZON YILDIZI PARLADI
Eskişehirspor'da çok başarılı bir sezon geçiren yıldız oyuncu Sezer Öztürk yeni sezonda Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele edecek.