BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da patlama: 7 yaralı

İstanbul'un Etiler semtinde gerçekleşen patlamada, polis kaynaklarına göre 7 kişi yaralandı. Patlamanın kaynağının elektirikli bir bisiklete bağlanmış patlayıcılar olduğu açıklandı.

Abone ol

İstanbul'un Beşiktaş semtinde sabah 9 saatlerinde meydana gelen patlamada, polis kaynaklarına göre yedi kişi yaralandı.

Patlamanın, Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu yakınlarındaki Koç Köprüsü'nün altında bulunan bir geçitte meydana geldiği belirtiliyor.

Yetkililer, patlayıcıların elektirikli bir bisikletin üzerine konduğunu söylüyor.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, basına yaptığı açıklamada, "'Bu sabah saat 08.58'de köprünün altında bir elektrikli bisikletin üstüne konulmuş bir patlayıcı. Çok büyük çapta bir patlayıcı değil ama çok hafif bir patlayıcı da değil." dedi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Ali İhsan Dokucu, yaptığı açıklamada, patlamada yaralananların 3'ünün kadın, 4'ünün ise erkek olduğunu belirtti.

Yaralananların isimleri, Yazgülü Şubatlı, Sami Işık, Ayten Bal, Ceyhan Mercan, soyadı öğrenilemeyen Agof isimli bir vatandaş, polis memuru Seyfi Erdem ve İETT şoförü Üzeyfe Erdem olarak açıklandı.

Anadolu Ajansı, patlama sırasında ayağı kopan bir kadının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyata alındığını aktarıyor.