BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,98
HABER /  MAGAZİN

Sezen Aksu da pes etti

Ünlülerin peşini bir an olsun bırakmayan magazinciler, sonunda Sezen’i de kaçırdı.

Abone ol

Ünlüler nereye giderlerse gitsinler, paparazziler peşlerini bir türlü bırakmıyor. ’Çok güvenli’ olarak niteledikleri, ’buraya giremezler’ diye baktıkları yerlerde bile görüntülenmekten kurtulamayan ünlüler arasında, Sezen Aksu da var.

Ne yaparsa yapsın, nasıl saklanırsa saklansın her yerde bulunan Aksu, sonunda çareyi ülkeden kaçmakta buldu. Bir süredir albüm çalışmaları için sık sık New York’a gidip gelen Minik Serçe, orada hem sokaktaki insanların ilgisinden hem de paparazzilerden bir nebze olsun kaçarak soluk almış ve rahat rahat sokaklarda dolaşabilmişti.

Bu seyahatleri sırasında uzun süredir Amerika’da yaşayan Tarkan’la da biraraya gelen Aksu, Tarkan’ın neden yurtdışında yaşadığını çözmüş olmalı ki böyle bir karar aldı.

Yılbaşından sonra Amerika’ya yerleşme kararı aldığı söylenen Sezen Aksu "Amerika’da çok rahatım, sokaklarda istediğim gibi yürüyorum" sözleriyle de bu kararını destekliyor.

Paparazzilerin ünlülere soluk aldırmayan tutumları, magazinin bu denli dibe vurduğu ve hemen her vatandaşın elinde cep telefonu, kamerası ile görüntülediği ünlüler, anlaşılan teker teker ülkeden kaçacaklar. Bakalım o zaman magazinciler yazacak ne bulacak? Kimbilir belki de Roma Magazin Bürosu, New York Magazin Şefi, Londra Magazin Temsilciliği falan oluşmaya başlar? Yine de o zamana kadar ünlülerimiz bir nebze olsun soluklanabilirler!