BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.491,21
HABER /  GÜNCEL

Şeytan olmak için Tam 38 BİN TL harcadı!

Diablo Delenfer lakaplı güvenlik görevlisi şeytana benzemek için geçirdiği acılı operasyonlara tam 38 bin TL ödedi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiltere'deki 43 yaşındaki bir güvenlik görevlisi şeytan adam olma projesi için bir dizi operasyondan geçmesi sonucu geldiği hal görenlerin kanını donduruyor. 

Diablo Delenfer lakabını taşıtan Kent Delefender 43 yaşındaki bir güvenlik görevlisi. İngiliz güvenlik görevlisi şeytani karakter lucifer'e benzemek için birbirinden acılı operasyonlar geçirdi. Amacına ulaştımı bilinmez ama geldiği son hal görenlerin kanını donduruyor.

1.20140212165336.jpg

Birçok insan tarafından iblis veya iblise dönüşme fikri korkunç bir fikir olarak görünürken 43 yaşındaki güvenlik görevlisi şeytana benzemek için çektiği acıların yanına tam olarak 10 bin sterlin para harcadı.

2.20140212165551.jpg Çatal dili, keskinleştirilmiş dişleri ve kafasındaki boynuzları ile korkunç bir görüntüye sahip olan Diablo Delenfer iblise benzemek için yasal olmayan birden çok tıbbi vücut modifikasyonu geçirmiştir.

2009 yılında kafasına koyduğu şeytana benzeme fikri ile ilk olarak dilini 2'ye böldüren Diablo Delenfer daha sonra gittiği dişçisine özel olarak dişlerini törpülettirmiştir.

Daha sonra gözünün beyaz kısımlarına özel bir dövme yaptıran Diablo Delenfer lakaplı 43 yaşındaki güvenlik görevlisi en son olarak girdiği yasal olmayan operasyonla kafatasının içine implant vidalar ile takdırdığı boynuzlar ile şeytana benzeme operasyonunu tamamladı.

Tıbbi açıdan hedeflediği operasyonları tamamlayan Diablo Delenfer lakaplı güvenlik görevlisi son olarak özel olarak tasarladığı kızılderilerin kullandığı savaş boyalarından kullanılan mohawk tarzı boyalar ile suratına ve kafatasına yaptırdığı özel dövmeler ile emeline ulaştı.

2009 yılından bu yana geçirdiği bütün operasyonlarda anestezi kullanmayı kabul etmeyen Diablo Delenfer lakaplı Kent Delenfer şeytana benzemenin acılı bir bedeli olması gerektiğini belirtti.

Şeytan olma yolunda geçirdiği estetik operasyonlara tam olarak 10. bin sterlin yani 38 bin TL para harcayan Diablo Delenfer 'Şeytan olmak çok ucuza olmuyor' diyerek verdiği bedelin değerinin normal olduğunu belirtti.