BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sevmediği partiye oy verdiler diye...

İzmir'de 43 yaşındaki adam, CHP'ye oy veren kardeşi ve yeğenini öldürdü.

Abone ol

İzmir'de 43 yaşındaki adam, CHP'ye oy veren kardeşi ve yeğenini öldürdü. Duruşmada, "Sevmediğim partiye oy vermişler. Bir anda kendimi kaybettim. Bıçağı rastgele savurdum" dedi.

Olay, milletvekili seçimlerinin yapıldığı 12 Haziran'da saat 13.30 sıralarında, meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen 43 yaşındaki Nevzat S. evde kardeşi 41 yaşındaki Nihat S. ve yeğeni Kazım Ç. ile oy verdikleri partiler yüzünden tartıştı.

Çıkan kavgada Ak Partili olduğu belirtilen Nevzat S., eline geçirdiği bıçakla CHP'ye oy veren kardeşi Nihat S.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden, yeğeni Kazım Ç.'yi de kolundan yaraladı. Bir tekstil şirketinde çalışana ağır yaralı Nihat S. yakınları tarafından kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan zanlı Nevzat S., polislerce yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Nevzat S.tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENDİ

Cinayetin ardından olayı soruşturan savcı Ahmet Küçükpınar, sanık Nevzat S.'nin, 'yakın akrabayı öldürmek ve yaralamak' suçundan yargılanmasını talep etti.

Tutuklandığında hakime verdiği ifadede Nevzat S.'nin, "Kardeşim ve yeğenim ile oy verme meselesi yüzünden tartıştık. Sevmediğim partiye oy vermişler. Bir anda kendimi kaybettim. Bıçağı rastgele savurdum. Böyle olmasını ben de istemezdim. Şimdi çok pişmanım" dedi.
Sanık Nevzat S., Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinayetten ömür boyu hapis ve yaralamaktan da 5 yıl hapis cezası istemiyle hakim önüne çıkacak.

 

ÖĞRENCİSİNE TACİZDEN TUTUKLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı bir beldede, 8. sınıf öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlköğretim Okulu Müdürü Y.Ş. (43) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

8. sınıf öğrencisi Z.Ş. (15) ailesine okul müdürünün kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Ailenin şikayeti üzerine Alaşehir Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı, Okul Müdürü Y.Ş. Kaymakamlık tarafından açığa alındı.

Y.Ş. savcılık tarafından sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak, Alaşehir M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Okul müdürünün, yaklaşık bir yıldır öğrencisi Z.Ş'yi, ailesinin bilgisi dahilinde Salihli ilçesindeki özel bir dershaneye kendi otomobiliyle götürüp getirdiği öğrenildi.

Manisa Milli Eğitim Müdür Vekili Müşahit Sudan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taciz iddiasıyla ilgili savcılık soruşturmasının başlatıldığını belirterek, "İddiaları araştırmak üzere müdürlüğümüz tarafından gönderilen 2 müfettişin soruşturması da devam ediyor" dedi.

Öte yandan Okul Müdürü Y.Ş'nin 17 yıllık öğretmen olduğu, 31 Ağustos 2010 tarihinden bu yana da Alaşehir'de görevli olduğu öğrenildi. 

MİNİBÜSLE CİNAYET İŞLEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kontak anahtarı üzerinde olan başkasına ait minibüse bindi, kavga ettiği kişiyi ezdi

Kavgada kendisine küfür edilmesine kızan seyyar satıcı, kontak anahtarı üzerinde olan başkasına ait minibüse bindi, kavga ettiği kişiyi ezdi

BALIKESİR'in Karamanlar Köyü'nde, küfürleşme nedeniyle çıkan kavga cinayetle bitti. Olay şöyle gelişti: Karamanlar Köyü'nde yaşayan Devrim Tetik(34), iddiaya göre geçen 25 Haziran günü akşamı, aldığı alkolün de etkisiyle muhtar Vedat Görgülü'nün oğlu Biray Görgülü'ye küfür edip, tekme tokat saldırdı. Bunun üzerine muhtar Görgülü, tabancasıyla havaya ateş açıp kavgayı ayırmak istedi. Bu sırada seyyar satıcı Metin Sarıca da (49), aralarında daha önceden husumet bulunan Devrim Tetik'e "Niye küfür ediyorsun? Bu yaptığın ayıp değil mi?" diyerek, çıkıştı.

Bunun üzerine daha da öfkelenen Tetik, iddiaya göre az ilerdeki arkadaşı Orhan Özdemir'in kontak anahtarı üzerinde olan 10 V 2264 plakalı minibüsüne binip, seyyar satıcı Sarıca'nın üzerine hızla sürdü.

50 metre sürüklendi

Neye uğradığını şaşıran Sarıca, minibüsün altında 50 metre sürüklenerek yaşamını yitirdi. Daha da büyüyen olayda, Vedat Görgülü ve Devrim Tetik'in yakınları tabanca ve bıçaklarla birbirlerine girdi.

Kavgada Orhan Özdemir, boğazına isabet eden kurşunla,Turgut Tetik, Biray Görgülü ve Vedat Görgülü ise darp edilerek yaralandı. Yaralılar, ambulansla kaldırıldıkları Balıkesir Devlet ve Atatürk Devlet Hastaneleri'nde tedaviye alındı.

Dört yaralı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Jandarma, Devrim Tetik'i köyde saklandığı boş bir evde yakaladı. Tetik, 'Kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Kepsut Cezaevi'ne gönderildi.