BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  MEDYA

Şevkat Yerimdar 28.yeni bölüm fragmanı son bölüm neler oldu?

Şevkat Yerimdar 28.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 1 Aralık 2017'de ekrana gelecek olan Şevkat Yerimdar 28.yeni bölümde neler yaşanacak? Şevkat Yerimdar son bölüm neler oldu?

Abone ol

Fox TV'nin cuma günleri ilgiyle izlenen dizisi Şevkat Yerimdar yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Esin ve Şevkat'in hikayelerinin anlatıldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Başak Parlak ile Özgürcan Çevik'in paylaştığı Şevkat Yerimdar'da yine nefesler tutuldu. Sahte nikahın damga vurduğu Şevkat Yerimdar 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ŞEVKAT YERİMDAR 28.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 27.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emrecan Selami’ye küsmüştür. Artık Şevkat ile yaşamak istediğini söyler. Esin ve Şevkat, Emrecan’ın, Selami ile araları düzelene kadar kısa bir süre yanlarında kalmasına karar verirler. Ama işler hiç de umdukları gibi olmaz. İkisini de çocuk bakmakla ilgili zorlu bir sınav beklemektedir.

Tezene ve İsmail’in önünde büyük bir engel vardır. Damat kim olacaktır. İsmail mi? yoksa Erkan mı? İsmail gerçeği açıklamak istese de, Tezene buna engel olur.  Resmi nikahtan sonra düğünde Erkan kimliği ile sahte bir nikah daha kıyılacaktır. Ama işler karışır. Cuma çözmeye çalıştıkça iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.