BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.467,44
HABER /  GÜNCEL

Sevişirken basılan polis olay oldu

Günün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı.

Abone ol

TRABZON Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Yusuf I., ’şüpheli araç’ olarak bildirilen otomobilde kadın arkadaşı ile sevişirken yakalandı.

Aracı kontrole gelen polis memurlarına silah çeken 39 yaşındaki Yusuf I., görevli memura mukavemet, silahla tehdit ve kamu görevlisine hakaret suçlamasıyla hakim karşısına çıkartıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARI ÇIPLAK BASILDI

1.20120508162712.jpgOlay önceki gece, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki araç ceplerinde yaşandı. Saat 21.00 sıralarında Mobese kamerası tarafından ’şüpheli araç’ olarak belirlenen park halindeki otomobili kontrole giden polisler, araçta biri kadın iki kişiyi yarı çıplak halde sevişirken buldu.

BASILAN POLİS SİLAH ÇEKTİ

İddiaya göre polislerin araca baskın yapmasına sinirlenen Yusuf I., biri beylik diğeri de kendisine ait ruhsatlı iki tabanca ile araçtan indi ve diğer polisleri tehdit etti. Polislerin müdahalesi ile etkisiz hale getirilen ve gözaltına alınan polis memuru Yusuf I., Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polislerin şikayeti üzerine ’Görevli memura mukavemet, silahla tehtit ve kamu görevlisine hakaret’ suçlamasıyla savcılığa sevk edilen Yusuf I., ifadesinin ardından tutuklama istemi ile sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Açığa alınan polis memuru Yusuf I. hakkında Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nce de idari soruşturma başlatıldı.


İNTİKAMIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ... PSİKOPAT KOCA
BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNE BAKIN NE YAPTI?
DİĞER SAYFADA[PAGE]
BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNE YAPTIĞINA BAKIN

Adana'da 4 yıldır babasının evinde eşinden ayrı yaşayan Gamze Tekin'in, içerisinde 2 yaşındaki kızı Elif, annesi ve kızkardeşinin bulunduğu bir yakınlarının kullandığı otomobil, iddiaya göre ayrılmak istediği eşinin bulunduğu otomobilin çarpması sonucu kontroldan çıktı.

Şarampole yuvarlanan otomobildeki 5 kişi mucize eseri kazayı hafif sıyrıklarla 1.20120508161744.jpgatlatırken, Gamze Tekin'in şikayeti üzerine eşi ve kayınbiraderi gözaltına alındı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen 26 yaşındaki Gamze Tekin, annesi Elif Dolaşkan, kızı Elif ve kız kardeşi ile boşanma davası için adliyeye gitti. Eşi Sedat Tekin'i görüşmek için adliye önüne çağıran Gamze Tekin, buluşma yerine gelen kayınbiraderi Vedat Tekin tarafından tartaklandı. Olaydan kısa süre sonra Gamze Tekin ve ailesinin bulunduğu otomobil, başka bir otomobilin çarpması sonucu şarampole yuvarlandı.

screen-shot-2012-05-08-at-4.04.21-pm.pngMUCİZE ESERİ SAĞ KALDILAR

Metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran otomobilde bulunanlar mucize eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Yaşadığı kazayı anlatan Gamze Tekin, "Vedat Tekin beni ve annemi dövmeye kalkışınca, bir araca binerek olay yerinden ayrıldık. Takip edildiğimizi bilmiyorduk. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Hacı Sabancı Bulvarı'na döndüğümüz sırada içinde kayınbiraderim Vedat Tekin, eşim Sedat Tekin, eşimin birlikte yaşadığı kadın Büşra Yıldırım ve 2 kişinin daha bulunduğu otomobil, bizim araca çarptı. Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandık" dedi.

SEVGİLİSİNİ ERKEKLERE SATIYOR

4 yıldır babasının yanında kızı Elif'le yaşadığını ve çalışarak geçimini sağladığını belirten Gamze Tekin, "Eşim Sedat, çocuğumu 4 yılda sadece 10 kez görmüştür. Yakın zamanda, eşimin Büşra Yıldırım adlı bir kadınla birlikte yaşadığını ve bu kadını para kar şılığı erkeklere pazarladığını öğrenince, eşimden ayrılmak istedim. Fakat sürekli beni tehdit etti. Polise eşimin bir kadınla yaşadığını şikayet ettiğimde, beni savcılığa yönlendirdi. Savcılığa gittiğimde ise, zinanın suç olmadığı ve bu konuda birşey yapamayacaklarını söylediler. Ben  de boşanmak istediğimi söylediğimde başımıza bu olay geldi" diye konuştu.

KARAKOLDA GERGİNLİK YAŞANDI

Gamze Tekin'in araçlarını uçuruma yuvarladığını ileri sürdüğü eşi Sedat Tekin, Vedat Tekin ve Büşra Yıldırım polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin Akıncılar Polis Merkezi'ne getirildiği sırada, Gamze Tekin'in yakınları saldırmak isteyince, polis duruma müdahale etti.

Olaya karıştığı belirtilen 01 BT 522 plakalı otomobil ise, polis merkezinin bahçesine çekildi.


EŞİYLE BABASI BİRLİKTE OLUNCA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

1.20120508161956.jpgErzincan'da hırsızlıktan tutuklandıktan sonra 1 ay önce tahliye olan T.A. (19), resmi nikâhsız eşi Y.Ö.'yle (15) birkaç kez birlikte olduğunu öne sürdüğü öz babası Ü.A.'yı (35) bıçakladı.

Ü.A. ağır yaralandı, araya giren Y.Ö. de bıçak darbeleriyle hafif şekilde yaralandı. Olay, 6 Mayıs gecesi 02.00 sıralarında meydana geldi. Y.Ö., eşi T.A.'ya, "Baban, benimle birlikte olursan eşini cezaevinden çıkaracağım' dediği için birlikte olduk" dedi. Babası Ü.A.'yı defalarca bıçaklayan T.A. adliyeye sevk edildi.
 

TUVALET KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Gaziantep'te işyerinin önüne çiş yapılması nedeniyle çıkan silahlı kavgada, çoğu yoldan geçen vatandaşlar olmak üzere 9 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla götürüldükleri hastanede tedaviye alınırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkeze bağlı Şahinbey ilçesi Etiler Mahallesi Süleymanşah Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, CD satışı yapan ve akraba oldukları belirtilen Müjdat Aslan, Aziz Aslan ve Hayri Aslan ile aralarında daha önceden husumet bulunan ve bir gün önce kavga eden kişiler arasında, işyerinin önüne çiş yapmaları üzerine kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Müjdat, Aziz ve Hayri Aslan işyerlerinde bulunan pompalı tüfekle kavga ettikleri kişilerin üscreen-shot-2012-05-08-at-4.03.46-pm.pngzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Mehmet Yıldız (18), Ali Karadağ (18), Abdullah Güler (18), Gönül Yaşar (18), Muhittin Yıldız (15), Abdullah Yıldız (16), Özkan Yıldız (18), Volkan Ayhan (18) ve Salih Evran(16) isabet eden saçmalarla yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, yaralılar Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de inceleme yaptı. Polis, olayın ardından kaçan Müjdat, Aziz ve Hayri Aslan ile bu kişilere yardım ettikleri öne sürülen Ali ve Mehmet Aslan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerden Aziz Aslan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
 

MOTOR TUTKUSU CANINDAN ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ataşehir'de dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir kamyonun altına giren motosikletin sürücüsü Oktay Parlak (52) hayatını kaybetti.

Ferhatpaşa Mahallesi, Dağyolu Caddesi ile 23'üncü Sokak çıkışında bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kaza görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Bir plastik şirketinin sahibi olduğu öğrenilen Oktay Parlak, 34 TY 3810 plakalı motosikletiyle Dağyolu Caddesi üzerinden Kayışdağı yönüne seyrederken, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı taşıtının hakimiyetini yitirdi. Kontrolden çıkan motosiklet bu sırada sürücü M.B.'nin kullandığı ve 23'üncü Sokak'tan Dağyolu Caddesi'ne çıkmaya çalışan 34 DP 0250 plakalı kamyonun taşıdığı 34 DS 9187 plakalı dorsesinin altına girdi.

Kazada motosikletin sürücüsü Oktay Parlak, hayatını kaybetti. Kamyonun sürücüsü M.B. kazanın ardından gözaltına alınırken, Oktay Parlak'ın dorsenin tekerleği ile metal bölümünün arasına sıkışan cansız bedeni itfaiye tarafından çıkarıldı.

Kaza nedeniyle Dağyolu Caddesi yaklaşık 1 saat taşıt trafiğine kapanırken, Oktay Parlak'ın cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

TACİZLE SUÇLANAN ÖĞRETMEN CANINA KIYDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sivas'ta görev yaptığı ilköğretim okulunda şikayet üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerle duygusal ilişki iddiası nedeniyle hakkında soruşturma başlatılarak açığa alınmasını hazmedemeyip intihara kalkışan Şahin İ., bir haftadır tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kentte 5 yıldır Reşit Akif Paşa İlköğretim Okulu'nda Fen Bilimleri ve Teknoloji öğretmeni olarak görev yapan Şahin İ. hakkında, okulun 8'inci sınıfında eğitim gören 14 yaşındaki iki öğrencisine sevgi içerikli telefon mesajları gönderdiği ve duygusal birliktelik yaşadığı iddiası ile öğrenciler tarafından şikayet edildi. Bunun üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müfettiş görevlendirildi. 19 Nisan'da başlatılan soruşturma kapsamında 20 Nisan'da Şahin İ.'nin açığa alınması kararlaştırıldı. Müfettişler okulda çok sayıda öğretmen ve öğrencinin ifadesine başvurdu. Olaydan haberdar olan aileler de duruma tepki gösterdi.

Kendisi gibi öğretmen olan H.İ. ile evli olan, 7 ve 2 yaşında iki çocuğu bulunan Şahin İ.'nin screen-shot-2012-05-08-at-4.08.33-pm.pngeşinin üçüncü çocuğuna hamile olduğu belirlendi. Mesajlardan öğretmen eşinin de olay ortaya çıkmadan önce bilgisinin olduğu öne sürüldü.

BUNALIMA GİRDİ

Okulda başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınması nedeni ile bunalıma giren Şahin İ. bir kaç kez intihara kalkıştı. İlk olarak evine ve ailesine bir mektup bırakıp helallik isteyerek otomobili ile evinden ayrılan Şahin İ., kent merkezi yakınlarındaki Kızılırmak'a atlayarak intihara kalkıştı. Yüzme bilmeyen Şahin İ., çevredekiler tarafından kurtarıldı. Ancak, her hangi bir tedavi programı uygulanmayan ve girdiği bunalımdan kurtulamayan Şahin İ., iddia konusu olan öğrencilerin ailelerini ve çevresindeki bir çok kişiyi arayarak suçsuz olduğunu belirterek, helallik istedi. Ancak ailelerin tehditleri ile karşılaştı. İntihar girişimleri nedeni ile ailesinin yakın gözetimde tuttuğu Şahin İ., 1 Mayıs'ta öğlen saatlerinde yakınlarının bir anlık dalgınlığından yararlanarak Yenişehir Mahallesi'ndeki apartman dairesinde kendisini atkı ile mutfaktaki 1.20120508160945.jpgdoğalgaz borusuna astı. Yakınlarının fark etmesiyle boğulmak üzereyken kurtarılan Şahin İ. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Ancak 8 gün süren yaşam mücadelesinin ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah yaşamını yitirdi.

GÖREVE İADE EDİLDİĞİNİ ÖĞRENEMEDİ

Bu sırada Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişleri, ilk incelemede yöneltilen iddialar ile ilgili kuvvetli delillere rastlaması nedeni ile öğretmenin suçlu olduğuna dair kanat oluşturdu. Ancak inceleme sürecinde öğretmenin intihar girişimi haberi, soruşturmanın seyrini değiştirdi. Şikayetçi olan kız çocuklarının aileleri, şikayetlerinden vazgeçti. Daha önce atılı iddiaların doğruluğunu kabul eden Milli Eğitim Müdürlüğü ise öğretmeni yeniden göreve iade etme kararı aldı. Ancak bu karar kendisine 1.20120508161210.jpgiletilemeden öğretmen Ş.İ. yaşamını yitirdi. Yaşanan süreçte Milli Eğitim Müdürlüğü'nün konuyu savcılığa bildirmediği belirlendi.

Öğretmenin yaşamını yitirmesi üzerine Cumhuriyet Savcılığı hem olayla ilgili, hem de Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri ile ilgili soruşturma başlattı. Bugün Numune Hastanesi morguna getirilerek otopsi işlemi yapılan Şahin İ., Tuğut Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHMAL İDDİASI

İlköğretim Okulu'nda çalışkanlığı ve iyi kişiliği ile tanınan öğretmenin, daha önce görev yaptığı başka bir okulda da benzer suçlamalar nedeni ile okuldan uzaklaştırma alarak, son görev yaptığı okula tayin edildiği de iddialar arasında yer aldı. Görev aldığı bu okulda öğrencileriyle yaşadığı iddia edilen duygusal ilişki nedeniyle birkaç kez yine şikayet edildiği, ancak okulun talep etmesine karşın Milli Eğitim Müdürlüğü'nün müfettiş görevlendirmediği belirlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü konuya ilişkin açıklama yapmadı.

İKİ ÖĞRENCİ AŞIKTI

Öğretmen Şahin İ.'nin mesajlar göndererek arkadaşlık yaptığı iddia edilen ve isimleri açıklanmayan iki öğrencinin de öğretmenlerine aşık olduğu iddia edildi. İki öğrencinin arasında da bu nedenle bir çekişme yaşandığı ileri sürüldü. Olayın ortaya çıkmasından sonra öğrencilere de izin verildi. 

ÜVEY KIZINA TECAVÜZ EDECEKKEN...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kırıkkale'de 8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz etmek istediği iddia edilen üvey baba tutuklandı.

Olay, Sanayi Mahallesi 1250. Sokak'ta önceki gece meydana geldi. İddialara göre, eşi öldükten sonra biri kız iki çocuk annesi H.Y., Zekeriya D. (48) isimli şahısla imam nikahıyla evlenerek birlikte yaşamaya başladı.

H.Y. ve çocuklarına iyi davranmayan Zekeriya D., önceki gece alkollü bir şekilde eve geldi. Anne H.Y. ve oğlunu evden atan Zekeriya D., 8 yaşındaki K.Y.'yi alıkoydu. Durumdan şüphelenen anne hemen mahallede bulunan bölge trafik müdürlüğüne giderek polisten yardım istedi.

Eve giden polis ekipleri Zekeriya D.'yi küçük kıza tecavüz etmek isterken suçüstü yakaladı. Anne ve çocukları hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zekeriya D. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.