BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,08
ALTIN 2.324,58
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sevimli ve Tehlikeli vizyonda fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini Özcan Deniz'İn yaptığı başrollerini ise Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı Sevimli ve Tehlikeli bu hafta vizyona giriyor.

Abone ol

Yönetmenliğini Özcan Deniz'in yaptığı, başrollerini ise Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın oynadığı Sevimli ve Tehlikeli 6 Şubat (bu hafta) Cuma izleyicisiyle buluşuyor.

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ FİLMİNİN KONUSU

Zarok çok uzun yıllar önce Edirne’de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşanmasına neden olur. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirir. Vicdan azabını hafifletmek için bu sefer, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürecektir! Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir...

Yönetmen ve senaristliğini üstlendiği üç filmin ardından bir kez daha kamera arkasına geçen Özcan Deniz, bu filminde de romantizmi, aşkı ve dramı harmanlıyor. Rapunzel’den Sindrella’ya Beyaz Atlı Prens’ten Robin Hood’a kadar tanıdık olduğumuz pek masalı birleştiren filmin başrollerini ise genç oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Önceki üç filmden farklı olarak Özcan Deniz bu sefer oyuncu kadrosunda yer almıyor.

Filmin yapımcılığını ise Avşar Film ve DNZ Film ortak üstleniyor.

SEVİMLİ VE TEHLİKELİ FİLMİNİN FRAGMAN

ekran-resmi-2015-02-05-09.56.19.png