BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Sevilay Yükselir'den ikinci Şafak Pavey şoku

Sabah Gazetesi Sevilay Yükselir, bugün Şafak Pavey ile ilgili belgeler yayınlayacağını ilan etmişti. Çok iddialı konuşan Yükselir, U dönüşü yaptı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Sabah si yazarı Sevilay Yükselir, bugün CHP milletvekili Şafak Pavey ile ilgili bugün 'şok belgeler' yayınlayacağını ilan etmişti.

Yükselir'in bugün köşesini açanlar gerçekten şok oldular. Zira belge ve fotoğraflarla Pavey'i bitireceğini duyuran Sevilay Yükselir, bırakın belge yayınlamayı tekrar tekrar Şafak Pavey'den özür diliyor.

ÖYLE BELGELER VE FOTOĞRAFLAR
KOYACAĞIM Kİ...


Sevilay Yükselir bir gün önceki Pazar yazısında Şafak Pavey'in maskesini düşüreceğini ilan etmiş ve şu notu yazısının finaline yerleştirmişti;

"Bu konu burada bitmez! salıya, o gün de bitmezse çarşambaya devam edeceğim ve Şafak Pavey'in yalanlar üzerinden geliştirdiği politikasının maskesini düşüreceğim. Ve öyle belgeler, fotoğraflar koyacağım ki bütün Türkiye bir gerçeği görüp neyin ne olduğunu çok iyi anlayacak!"

Bu mesajın ardından Yükselir'in bugün Şafak Pavey konusunda keskin bir U dönüşü yapması şaşkınlık yarattı.

İşte özür üstüne özür dilediği yazısı;

HATA YAPTIM AZAP İÇİNDEYİM

"Büyük bir hata yaptım" itirafında bulunan Sevilay Yükselir, "Bir fikir tartışmasına asla karıştırılmaması gereken bir söylentiyi boş bulunup dillendirdiğim için insani açıdan büyük bir azap içindeyim. Ve bu yüzden de çıktığım yolda aslında tek amacımın Şafak Pavey'in siyasi duruşunu eleştirmek olduğunu ispat etmek adına atacağım her adımın beni daha çok yaralayacağını fark ettim." diye yazdı.

BİR KEZ DAHA ÖZÜR DİLİYORUM

Şafak Pavey ile ilgili attığı twiti 'gaflet' olarak niteleyen Sevilay Yükselir, herkesi şaşkına düşüren şu itiraf ve özürlerde bulundu;

"Şunu gördüm ki iki gündür; ne kadar hakikatli, ne kadar hakkaniyetli olsam da, bir gaflete düşüp attığım o tweet Pavey ve onun siyasi duruşu ile ilgili yazacağım her satırı önyargıya mahkûm kılacak. Daha önce de dilemiştim kendisinden. Bir kez daha özür diliyorum. Evet. Ben büyük bir hata yaptım. Korkunç bir yanlışa imza attım. Bana yakışan bu yanlışı düzeltmek adına bir süre susmaktır bu konuda. Kalben yazdığım bu satırları kalp gözüyle okuyan herkesin beni anlayacağını ve affedeceğini umarak meseleyi burada noktalıyorum."


Sabah yazarından Pavey'e belaltı vuruş!

CHP vekili Şafak Pavey'in meclisteki türban konuşmasına karşı belaltı vuran Sabah yazarı Sevilay Yükselir'den pes dedirten bir iddia geldi.

Şafak Pavey kimi kastetti?

Pavey’in “Naçizane; ibreyi şaşırıp, komutla saldıranların, sahiplerini utandırmamalarını tavsiye ederim” ifadesi dikkat çekti.

Şafak Pavey'in bilinmeyenlerini anlattı!

Reha Muhtar, Sevilay Yükselir'e Şafak Pavey'i anlattı. Şafak Pavey meğer Ateş Hattı programında Reha Muhtar'ın yanında çalışmış. İşte Şafak Pavey hakkında bilinmeyenler...

Şafak Pavey'in konuşması çıldırttı

Şafak Pavey'in dün mecliste türban için yaptığı konuşma medyada en çok yorumlanan konu oldu. Eleştirilerin yoğunluğu şaşırtıcı düzeyde;
(ŞAFAK PAVEY HABERLERİ)


şafak-paveyin-konuşmasi-çildirtti.jpg