BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisinin cesediyle il il dolaştı

Diyarbakır'da görev yapan bir uzman erbaş, Gaziantep'teki sevgilisini tabancayla vurup öldürdükten sonra il il dolaştırdı.

Abone ol

Diyarbakır'da görev yapan bir uzman erbaş, Gaziantep'teki sevgilisini tabancayla vurup öldürdükten sonra battaniyeye sardığı cesedini otomobilinin arka koltuğuna koyarak, önce Mersin ardından da Adana'ya götürdü. Üç il dolaştırdığı cesedi, otomobilin içerisinde bırakıp Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde terk eden uzman erbaş, Osmaniye'e Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü Destek Kıta Oto Bölümü'nde uzman erbaş olarak görev yapan 26 yaşındaki Harun C., cumartesi günü Gaziantep Havalimanı'nda geçici görevli sivil memur olarak çalışan ve bir ay önce eşinden boşandığı öğrenilen sevgilisi Berrin K.'yı (34) görmek için Gaziantep'e gitti. İkili, genç kadının dairesinde buluştu.

Alkol almaya başlayan çift, arasında gece saat 00.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkelenen Harun C., beylik tabancasıyla genç kadını başından vurarak öldürdü. Cinayetin ardından paniğe kapılan Harun C.,  cesedi battaniyeye sararak otomobilinin arka koltuğuna koydu ve Gaziantep'te bir süre dolaşıp ne yapacağını düşündükten sonra Mersin'e ardından da Adana'ya geldi.

Üç il gezdirdiği cesedi Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne bağlı Günyazı köyü yakınlarındaki mesire alanına otomobilin içerisinde terk eden Harun C.,  sabaha karşı Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne gidip "Kız arkadaşımı öldürdüm" diyerek teslim oldu.

Zanlı, olayın kazayla meydana geldiğini öne sürdü. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın gerçekleştiği evde yaptıkları incelemelerde 1 adet boş kovan buldu. Berrin K. ile aynı binada yaşayan komşuları olay günü hiç bir ses duymadıklarını belirterek soruları yanıtsız bıraktı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Berrin K.'yı öldürdükten sonra teslim olan Harun C.'nin sorgusunun Adana'da gerçekleştirileceği, yargılamasının Gaziantep'te yapılacağı öğrenildi. Savcı gözetiminde otomobilden çıkarılan genç kadının cesedi ise otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.