BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini görmek için nelere katlandı

Çin'de sevgilisiyle görüşmek isteyen kedi herkesi şaşırttı. Kedinin azmi, görenleri hayret içinde bırakıyor.

Abone ol

Çin'de amatör bir kamera tarafından kaydedilen görüntülerde bir kedinin 'sevgilisiyle' görüşebilmek için giriştiği azim izleyenleri hayrete düşürüyor.

Görüntülerde ilk olarak zemin kattaki evin dışında, pencerenin önünde bekleyen sarı renkli sokak kedisi fark ediliyor. İlk olarak ne yapmak istediği anlaşılamayan kedi kısa süre sonra bir anda sıçrayarak evin penceresinin korkuluklarına tutunuyor.

Ön ayaklarıyla demir parmaklıkları sıkıca kavrayan kedinin kesik kesik miyavladığı işitiliyor. Kedinin bu hareketinin nedeninin pencerenin diğer tarafındaki beyaz renkli ev kedisi olduğu anlaşılıyor. Pencerenin öte tarafında ise kendisini görebilmek amacıyla büyük bir azim örneği sergileyen sokak kedisinin hareketine anlam vermeye çalışan ev kedisi görünüyor. Bir süre parmaklıklara asılarak 'sevgilisini' görmeye çalışan kedi daha sonra düşmemek adına ne kadar mücadele etse de başarılı olamıyor. Akabinde ise sokak kedisinin bu ilginç hareketini kameraya kaydeden çevre sakinlerinin kahkahaları işitiliyor.