BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisini görmeden öldürmüş

Evindeki camın penceresi kırılınca ateş etmiş. Ölen ise sevgilisi çıkmış...

Abone ol

Giresun'da bir süre birlikte yaşadığı ve daha sonra ayrıldığı kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen kadının yargılanmasına başlandı.

Giresun Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, ''kasten adam öldürmek'' suçundan tutuklu bulunan İncilay A. (30), öldürülen Mustafa Şen'in eşi Serhat Şen, tanıklar ve avukatlar katıldı.

İncilay A, yaptığı savunmada, Mustafa Şen ile Keşap ilçesinde bulunan bir restoranda çalışırken tanıştığını ve kısa süreli bir ilişki yaşadığını, kendisine evlenme teklifi yaptığını, ancak evli olduğu için ayrıldığını ifade etti.

DAHA ÖNCE TECAVÜZE UĞRAMIŞTIM

Bunun üzerine maktulün kendini tehdit etmeye başladığını ve önceki evliliğinden olan kızına da cep telefonunundan cinsel içerikli mesajlar çektiğini iddia eden İncilay A, savunmasında şunları söyledi:

''Olay günü yeni taşındığım eve beni iş çıkışı patronum bıraktı. Ben yatmak için hazırlık yaparken kapıya hızla vurulmaya başlandı. Korktum ve polisi aradım. Ulaşamayınca patronumu arayarak durumu anlattım ve tekrar polisi arayarak yardım istedim. Ancak aradan fazla geçmeden penceremin camı kırıldı. Ben daha önce çalıştığım Alanya'da tecavüze uğrayınca bu durumdan çok korkmuştum ve yine bu ilçeden aldığım tabancayla görmediğim kişiye iki el ateş ettim. Daha sonra ev sahibim benimle konuşmaya geldi, ancak polis gelene kadar evden çıkmadım. Ben ateş ettiğim kişinin kim olduğunu bilmiyordum ve rastgele ateş ettim. Mustafa'nın yeni taşındığım evimi bilmediğini düşünerek korktum, böyle davrandım. Üzgünüm, böyle olmasını istemezdim. Pişmanım.''

EVLENMEK İÇİN EV TUTMUŞLAR

Maktul Mustafa Şen'in eşi Serhat Şen'in ise sanıkla kocasının ilişkisinin 3 ay sürdüğünü ve evlenmek için ev tuttuklarını bildiğini ifade ettiği öğrenildi.

Tanıkların ifadesine başvuran mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı eksikliklerin tamamlanması için erteledi.

Kale Mahallesi Hasan Ali Yücel Caddesi'ndeki evinde yalnız yaşayan İncilay A. ile aralarında daha önce ilişki olduğu iddia edilen Mustafa Şen (33) arasında 19 Nisan 2008'de çıkan kavgada, İncilay A'nın, ruhsatsız tabancasıyla kafasına bir el ateş ettiği Şen, kaldırıldığı Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.