BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.413,11
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Sevdiklerinize anılarınızı hediye edin

iki genç girişimcinin kurduğu Anı Kutusu adlı şirket, özel günlerde ne hediye alsam telaşı yaşayanların yardımına koşacak.

Abone ol

Sinema televizyon mezunu iki girişimcinin kurduğu "Anı Kutusu" adlı firma, evinizde bulunan eski fotoğraf, video görüntüleri, ses kasetleri, anı defterleri, bir konser ya da maç bileti gibi her türlü analog ya da kağıda basılmış anıları bir araya getirerek sevdiklerinize özel film ve belgesel hazırlıyor. Özel günler için fotoğraf ve video çekimleri de yapan Anı Kutusu ekibi, "Babalar Günü'nde babanıza en güzel, en özel hediyeyi siz verin" diyor.

Anı Kutusu ekibi, müşterilerinden gelen her türlü görsel ya da işitsel materyali bir araya getirerek babanızın sevdiği müziklerle birleştirip eşsiz filmler ortaya çıkarıyor. Anı Kutusu'ndan yapılan açıklamada, "Anı kutusu ismini çoğumuzun evinde bir köşede duran, içinde geçen yıllarımıza ait anılarımızı sakladığımız kutudan almış. Eski fotograflar, mektuplar, yılbaşı kartları, karneler, eski video kasetler. Anı Kutusu'nun çalışmaları bu kutunun içindekilerle başlıyor. Sizden bu kutuyu alıyorlar, içinde ne varsa bugünkü istenildiğinde ulaşılması kolay ekisine zarar vermeden dijital formatlara dönüştürüyorlar, yıpranmış olanları bile bir yere kadar 'tamir' ediliyor. Sonrasında bu görüntülerden dilerseniz çok güzel küçük filmler yapıyorlar. Ortaya yıllar boyu eskimeyen, malzemesini sizin hayatlarınızdan alan filmler çıkıyor" denildi. Çekilen video görüntülerinden belgesel de yapıldığı anımsatılan açıklamada doğum anları, düğünler, evlilik teklifi, çocuğunuzun ilk yaşı gibi anlarında profesyonel ekiple kayıt altına alındığı kaydedildi. Anı Kutusu'na ulaşmak için adres: