BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,72
ALTIN 2.435,62
HABER /  GÜNCEL

Sevdiği kıza kavuşamayınca

Kastamonu’nun Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden 27 yaşındaki Muammer Mantar, sevdiği kıza kavuşamadığı için bunalıma girdi.

Abone ol

Kastamonu’da 27yaşında bir genç, sevdiği kıza kavuşamayınca sosyal paylaşım sitesine, “Elveda Kastamonu, benden buraya kadar” yazıp kendini astı.

Mantar, gece geç saatlerde Yeni Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinde yalnız başına bir müddet alkol aldıktan sonra ellerini arkadan bantlayarak kendini araçların motorunu kaldırmak için kullanılan krikoya astı.

Sabah iş arkadaşları tarafından bulunan gencin cenazesi, savcının ve polisin incelemesinin ardından Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin, otopsinin ardından ailesine teslim edileceği öğrenildi.

İntihar etmeden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta sevdiği kıza atfen şiirler yazıp, "Elveda Kastamonu, benden buraya kadar" diyen Mantar’ın yine birkaç gün önce ustasına krikonun ne kadar yüksekliğe kalktığını sorduğu belirtildi. Mantar'ın ayrıca, sevdiği kızın fotoğrafının arkasına, “Ölümümden kimse sorumlu değil. Herkese hakkımı helal ediyorum. Ben Mecnun değilim ki dağları delip sana gelsem” yazarak iş yerine bıraktığı öğrenildi.