BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64
HABER /  MEDYA

Sevda'nın Bahçesi 2.bölümde Sevda'nın sırrı ortaya çıkacak mı?

Sevda'nın Bahçesi bu akşam yayınlanacak olan 2. yeni bölümde, Aylin Sevda'yı, sırrını ifşa etmekle tehdit ediyor! Peki Sevda'nın Bahçesi 2.bölümde, Sevda bu tehdit karşısında nasıl bir hamle yapacak? Sevda'nın Bahçesi 2.bölümle ilgili tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevda'nın Bahçesi yeni bölümde sular durulmuyor. Sevda'nın Bahçesi 2. bölümde Aylin'le birlikte çalışmaya başlayan Sevda, açacakları restaurant için 5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Ancak bu kararından kısa bir süre sonra pişmanlık duymuştur. Sevda, vazgeçtiğini söylemek üzere soluğu Aylin'in yanında alır. Ancak Sevda'nın söyledikleri Aylin'in hiç hoşuna gitmez. Sevda'dan gelecek olan her hamleye karşı tedbirli olan Aylin, onu ikna etmeye çalışır ancak bunu başaramaz. Bu sefer farklı bir yol dener. Aylin, Sevda'nın sırrını bildiğini ve eğer anlaşmayı bozarsa bu sırrını açığa çıkaracağını söyleyerek onu tehdit eder. Duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık ve çaresizlik içinde kalan Sevda ise köşeye sıkışır ve ne yapacağını bilemez.

Öte yandan Levent'in yakın arkadaşı olan Eray da iyiden iyiye Sevda'ya abayı yakmıştır. Eray'ın Sevda'ya ilgisini bilen Levent ise bu durumun önüne geçmek ister. Bunu yaparken de ikili arasında geçen konuşmalar akıllarda soru işareti bırakır. Yoksa, Levent'in kalbi hala Sevda'da mıdır? Eray, Levent'in bu davranışı karşısında ne yapacaktır?

Defne ise babası olduğunu bilmeden Levent ile yakınlaşmaya başlar. Levent'in, doğum günü partisinde tanıştığı Defne ile kurduğu samimiyet Sevda'yı rahatsız eder. Çünkü ikili baba-kız olduklarını henüz bilmez. Bu durum Sevda'yı tedirgin eder. Öte yandan Tolga, Defne'nin kalbini çalmak içinden elinden geleni yapar. Tolga'nın ilgisi zamanla Defne'nin de hoşuna gitmeye başlar.

Sevda'nın Bahçesi 2. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de...