BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98
HABER /  GÜNCEL

Serra Arıtürk kimdir kaç yaşında sevgilisi kimdir? Serra Arıtürk dizileri

Kadir Doğulu ekran macerası kısa süren dizi Aşkın Tarifi'nde Serra Arıtürk ile başrolü paylaşmıştı. İkilinin samimi videosu çok konuşulmuş ve birlikteler mi sorusu sorulmuştu. O dönem aşk iddialarını yalanlanmıştı fakat son bombaya göre Serra Arıtürk ile Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu 2 ay ortadan kayboldu, birlikte tatil yaptı. Peki kimdir Serra Arıtürk, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Abone ol

Serra Arıtürk'ün adı son günlerde birlikte rol aldığı dizi Aşkın Tarifi'nde başrol oynadığı oyuncu Kadir Doğulu ile anılıyor. Ekran macerası kısa süren dizinin adında söz ettirmek için göz göze diz dize bir video çeken Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün adı aşk iddialarına karışmış fakat o iddialar yalanlanmıştı. Son günlerde ikilinin arasında yeni bir aşk başladığı ve bu aşkın dolu dizgin devam ettiği gelen dedikodular arasında. Hatta Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün birlikte tatile gittiği, 2 ay ortadan kaybolduğu da çok konuşulanlar arasında. Peki kimdir Serra Arıtürk, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Daha önce Aşkın Tarifi dizisinde ateşli sahneleriyle ve yan yana birbirlerinin gözlerine bakarak şarkı söyledikleri video ile çok konuşulan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün beraber olduğu iddia edildi.

Duyurduğu ölüm ve ayrılık haberlerinden dolayı magazin dünyasında 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan ses sanatçısı Onur Akay, Kadir Doğulu'nun son dizisindeki rol arkadaşı Serra Arıtürk'le birlikte olduğunu iddia etti.

Akay açıklamasında "Serra ve Kadir 2 hafta ortadan kaybolmuş. Çok sıkıntılı dönemler yaşıyormuş Neslihan. Aldatma olayını Neslihan Atagül de öğrenmiş ve adeta yıkılmış.

Serra Arıtürk kimdir: Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 7 yaşında gitar ile tanışmış ve ailesinin de desteğiyle çok sayıda konsere giderek müziğin içinde gelişme şansı elde etmiştir..

Gitar konusunda en büyük eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan almış olan Serra Arıtürk, lise sondan itibaren ise şarkı söylemeye adım atmıştır.

Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi'nde tamamlayan ünlü isim, arkasından ise Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazanmıştır. Yaşamını İstanbul'un Kadıköy ilçesinde sürdüren Arıtürk, bir yandan ise şarkı çalışmalarına devam etmektedir.

Çeşitli Coverlar ile üne kavuşan Serra Arıtürk, arkasından ise 2019 tarihinde Kendimi Bilmeden adlı parçayı çıkarmıştır. Amy Winehouse fanatiği olan Serra Arıtürk bunu her röportajında dile getirmiştir.