BIST 9.007
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,29
HABER /  MAGAZİN

Seren Fosforoğlu kaç yaşında boşandığı eşi İbrahim Öztürk kimdir?

Başarılı oyuncu Seren Fosforoğlu teni hocası olan eşi İbrahim Öztürk'ten boşandı. 6 sene önce görkemli bir düğünle hayatını birleştiren çiften boşanma haberi geldi. Peki aslen Ankaralı olan ve 42 yaşındaki Seren Fosforoğlu'nun eski eşi İbrahim Öztürk kimdir, kaç yaşında? Çiftin bir de Serda adını koydukları bir kızları var.

Abone ol

Sevilen oyuncu Seren Fosforoğlu'dan bugün ayrılık açıklaması geldi. 6 yıl önce büyük aşk yaşadığı tenis hocası İbrahim Öztürk ile evlenen Seren Fosforoğlu boşanıyor. 42 yaşındaki Seren Fosforoğlu'nun eski eşi İbrahim Öztürk'ten Serda adını verdiği bir kızı var.Peki aslen Ankaralı olan ve 42 yaşındaki Seren Fosforoğlu'nun eski eşi İbrahim Öztürk kimdir, kaç yaşında? 

BOŞANMA HABERİNİ DUYURDU: Seren Fosforoğlu'nun avukatı tarafından yapılan basın açıklaması şöyle:

Müvekkilim Seren Fosforoğlu, İbrahim Öztürk ile ortak aldıkları karar doğrultusunda 6 yıl süren evliliklerini bugün Beykoz Adliyesi'nde sonlandırmışlardır. Kızlarının velayeti anne Seren Fosforoğlu’nda kalmıştır. Bundan böyle kızlarının mutluluğu için anne baba olarak medeni bir şekilde görüşmeye devam edeceklerdir. Bu hassas dönemde özel hayatlarının mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

SEREN FOSFOROĞLU KİMDİR: 8 Ocak 1976'da Ankara'da doğdu.Babasının Devlet Tiyatrosundan ayrılıp İstanbul'a gelmesiyle Moda'lı oldu.Kadiköy Kız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniverstesi Turizm Bölümü'ne girdi.Buradan mezun olduğu yıl E.F.T.de Biraz Bakar mısınız Bayan adlı oyunda sahneye çıktı.

Ardından tv çalısmaları başladı. Mutlu Yüz Ailesinde oynadı.Halit Kıvanç'la birlikte Beyaz Güvercin Şarkı Yarışmasını sunarak sunuculuga da adım attı.Son dönemlerde TGRT'ye Spot adlı bir sanat programı hazırlayıp sundu.Bu arada okuduğu turizmi değerlendirip Kulis adında bir bar işletti.