BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  MEDYA

Şeref Meselesi 11. bölüm yeni fragman şok etti!

Şeref Meselesi 11. Bölüm fragmanı heyecanla bekleyenleri fragmanı izlediklerinde şaşırtan sahneler bekliyor. Şeref Meselesi yeni bölüm yine nefes kesecek.

Abone ol

Şeref Meselesi son bölüm izleyenleri ekrana kilitleyerek bitti. Şeref Meselesi'nin son sahnesinde Kübra'nın, Yiğit'e yaptığı itiraf sonrası şimdi herkes ne olacağını merak ediyor. Yiğit ile Sibel arasında neler yaşanacak? Şeref Meselesi 11.bölüm fragmanı yayınlandı. 

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Şefer Meselesi 11. bölüm fragmanı Paris hayali kuran Sibel ve Yiğit'i kötü bir haberleirn beklediğini gösterdi. 

Sibel Yiğit'i ikna edebilecek mi? Emir, Kübra'ya olan kızgınlığını dindirebilecek mi? Bütün bu soruların cevapları Şeref Meselesi 11. Bölüm'de olacak.

ŞEREF MESELESİ SON BÖLÜM ÖZETİ:

Şeref Meselesi son bölümde Emir ile Kübra'nın vurulması, Kübra'nın son sahnede Yiğit'e yaptığı itiraf damgasını vurdu. 

Yiğit’in elindeki silahı fark eden Nihat, yaptığı konuşmayla Yiğit’in aklını karıştırmayı başarır. Nihat’ın söylediklerinden sonra Yiğit, ilk kez neyle karşı karşıya olduğunu anlar.

a.20150128033742.jpg 

Kendi ayakları üzerinde durmakta ısrarcı olan Kübra, derme çatma bir ev bulup, Kılıç’ların evinden taşınır. Yiğit işleri büyüttüğü için kendine yeni bir ofis ayarlar ve yanında çalışması için Derya’ya iş teklifinde bulunur. Elif’in yeni evinde rahatsızlanıp, hastanelik olması Emir’i harekete geçirir. Hayatın zor şartlarına daha fazla dayanamayan Kübra ise kızı için büyük bir adım atarak Emir’le nikah masasına oturur. Defteri Yiğit’e Gül’ün verdiğini öğrenen Nihat, ceza olarak Gül’ü sokaklara geri gönderir. Adamlarını da Selim’in üzerine salar, defterin kopyasını Yiğit’ten alması için. Selim şimdi iki ateş arasında kalmıştır. Ya Yiğit’e ihanet edecek ya da canından olacaktır.



Emir’le Kübra’nın evlenmesi mahallede şok etkisi yaratır. Bunu duyan Yiğit, Emir ve Kübra’ya olan öfkesini kusar. Sibel, daha fazla Yiğit’e olan aşkına direnemez. İki aşık beraber Paris’e gitme planları yaparlar. Ancak hesaba katmadıkları Kübra’nın, bu aşkı uzaktan izlemeye hiç niyeti yoktur. Sonunda elindeki kozu ortaya koyar ve bombayı patlatır.

Şeref Meselesi 9.bölümde neler olmuştu?

Herkes Elif Bebek’i kurtarmak için seferber oluyor. Kübra’ ya ulaşan Sadullah ise Elif Bebek karşılığında Yiğit’i istiyor…

Bebeği Sadullah’ın kaçırdığını öğrenen Yiğit, hiç olmadığı kadar öfkelidir. Durumdan haberdar olan Nihat’ta tüm adamlarını Elif’in bulunması için seferber eder.

a1.20150128033725.jpg 

Bir taraftan Yiğit, diğer taraftan da Emir kendi yöntemleriyle Elif’i aramaya başlarlar. Sadullah, bebeğin hayatı için Yiğit’le yüz yüze buluşmak ister. Ancak planlarında bebeği Yiğit’e teslim etmek değil, Yiğit’i ortadan kaldırmak vardır

Yiğit ile Sadullah bir kez daha karşı karşıya gelir. Fakat Sadullah’ın Nihat hakkında söyledikleri Yiğit’in kafasını karıştırır. Emir, Sarp’ın yanında gördüklerinden sonra avukatlığı bırakıp, savcı olmaya karar verir.

Bu arada Emir, tartışma anında Kübra’dan Yiğit’in Nihat’la olan ilişkisini öğrenir. Bu olay iki kardeş arasındaki ipleri tamamen kopartır.

Sadullah’ı defterinden silen Nihat’ın Yiğit’e bir sürprizi vardır. Karanlık tarafı iyice ortaya çıkan Nihat, Yiğit’i hiç beklemediği büyük bir sınavla karşı karşıya bırakır. Gül, Nihat’a ait bir defter bulur. İçindeki bilgileri Yiğit’le paylaşır. Okuduklarından sonra Yiğit, intikam planına yeni bir isim ekler.

Sibel, her ne kadar Yiğit’ten uzak durmaya çalışsa da kalbine bir türlü söz geçiremez. Yiğit ve Sibel aşkına artık Derya’da tanık olur. Kübra, bebeği ve kendisine yeni bir hayat kurmak için büyük bir adım atar. Emir, Elif’ten uzaklaşmamak için her şeyi kolaylaştıracağını sandığı bir teklifle Kübra’nın karşısına çıkar. Yiğit’in hedefinde ise artık bambaşka bir isim vardır.