BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Serdar Turgut fena yanıldı

Akşam'dan Serdar Turgut, Hürriyet'in haberlerine laf atmıştı. Ancak gazetesi onu tekzip etti. O haber ilginçtir ki "Olur böyle vakalar" başlığı adı altında yayımlandı.

Abone ol

Hürriyet gazetesine "haberiniz bayat" diye laf atan Serdar Turgut, kendi gazetesi Akşam'ın ilavesinde yayınlanan Gülben Ergen'le ilgili kaşarlı bayat haberi köşesinde nasıl yorumlayacak?

 Geçen hafta sonu kalbi durduğu için bebeğini düşüren Gülben Ergen'le ilgili olarak bugün (22 Nisan Cuma) Akşam gazetesinin ilavesi Pencere'de bir haber yayınlandı. Uğur Soysal'ın hazırladığı ''Olur Böyle Vakalar'' başlıklı bölümde yeralan haber akıllara, bu ilaveyi kontrol eden yok mu, yoksa 10 gün önce mi basılıyor sorusunu getirdi.

Haber şöyle:

Hamile kıyafetleri kaynanadan

Şarkıcı Gülben Ergen geçtiğimiz yaz sonu tiyatrocu Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan ile evlenmişti. Gülben Hanım 2.5 aylık hamile. Geçtiğimiz günlerde bir derneğin ödül törenine katılan Gülben Ergen'in kıyafeti dikkat çekiciydi. Öğrendim ki bu elbiseyi Gülben Ergen'in, kayınvalidesi Süheyla Erdoğan yapmış. Kenarlarını el işlemeleri ile süsleyen Süheyla Hanım gelininin tüm hamile kıyafetlerin kendi hazırlıyormuş.

Haber: Tufan ÇORUMLU
Kaynak: netgazete.com

ani