BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.434,39
HABER /  GÜNCEL

Serdar Ortaç eşi ile arasında kaç yaş fark var kürtaj olayı

Son günlerde sürekli boşanıyorlar mı haberleri ile magazin basınında yer alan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan hakkında ortaya atılan gizlicem kürtaj yaptırdı iddiası yenilir yutulur cinsten değil...

Abone ol

Türk müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Serdar Ortaç'ın şu sıralar başı kendisimden 21 yaş küçük olan eşi Chloe Loughnan ile haklarında çıkan boşanacaklar iddiaları ile dertte. Magazin basınının en çok konuştuğu çiftlerin başında olan Serdar Oratç ve eşi Chloe 'nun kürtaj iddiası ile gündemi sarsacak. 

Magazin basınında şok etkisi yaratan iddialara geçmeden önce bu iddiaların kaynağı kim onu açıklayalım. TV8 ekranlarında Gel Konuşalım programındaki sunuculardan biri olan gazeteci Eylem İpek Şafak. 

Şimdi de elimde ses kayıtları bile var, yaşananların hepsi gerçek diyen Eylem İpek Şafak'ın gündemi değiştirecek Serdar Ortaç iddiaları açıklayalım...

TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım sunucularından Eylem İpek Şafak, Serdar Ortaçve Chloe Loughnan ile ilgili şaşırtan bir gerçeği açıkladı.

Şafak, Chloe'nin gizlice kürtaj yaptırdığı bu yüzden de Serdar Ortaç'ın boşanma davası için avukatına talimat verdiğini söyledi.

"SERDAR'IN AĞZINDAN BOŞANACAĞINI DUYDUM"

Serdar Ortaç'ın bir ses kaydının eline ulaştığını ve bu kayıtta boşanmak istediğini söylediğini belirten Eylem İpek Şafak, "Serdar sosyal medya hesabından boşanma haberlerini yalanladı. Benim elime bir ses kaydı ulaştı ben haberi bunun üzerine hazırladım. Serdar bana 'o ses kaydı senin eline nasıl ulaştı?' diye de sordu.

Serdar şu an o ses kaydının kimlerde olduğunu merak ediyor. Serdar 'evet haberler doğru ama zamanlama yanlış' dedi. 

Sesli notta da tarih belli değil. Serdar, 'Birkaç ay önce böyle bir şey olmuştu evet.' dedi. Aynı zamanda da şu anda evliliklerinin düzgün gittiğini söyledi.

"CHLOE GİZLİCE KÜRTAJ OLMUŞ"

Olay çok büyüdü hassas bir konu ama söyleyeceğim. Serdar'ın Chloe ile bu boşanma kararını almasında Serdar'ın ağzından da teyidi aldım Chloe kürtaj olmuş. Serdar'da bunu duyup sinirlenmesiyle boşanma kararı almış."

Bomba etkisi yapan bu iddiaların ardından gözler Serdar Ortaç ve Chloe cephesine çevrildi fakat henüz iddialar üzerine net bir açıklama gelmedi. 

Serdar Ortaç uzun süredir birlikte olduğu İrlandalı model Chloe Loughnan ile muhteşem bir düğün ile 2014 yılında evlenmişti. Chloe, Serdar Ortaç'tan 21 yaş küçük.