BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,96
ALTIN 2.448,95
HABER /  GÜNCEL

Serdal Adalı devam edecek mi?

Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, suskunluğunu bozdu, Adalı Kanaltürk Spor Direktörü Serhat Ulueren'e açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Serdal Adalı yol haritasını çizdi. Göreve devam edip etmeyeceği merak edilen Asbaşkan son noktayı koydu. Kanaltürk Spor Direktörü Serhat Ulueren'e konuşan Adalı, "İlk maçta taraftarın yanında Çarşı'nın içinde olacağım. Taraftar Serdal Adalı olacağım" diyor. 

İnternetspor sitesi Adalı'nın açıklamalarını derledi. İşte o sözler:

"Öncelikle bana çok destek oldunuz. Herkese çok teşekkür ederim. Gelelim konumuza. Herkes soruyor; 'Serdal Adalı ne yapacak' diye. Eveleyip gevelemeden söyleyeyim; 
 
1- Ailem ve çocuklarım için
 
2- Bu çirkinliğin ve iftiraların içinde olmak istemediğim için ne olursa olsun görevi bırakacağım. Basın toplantısı yapacağım ve bu hafta yönetime istifamı bir kez daha vereceğim. Herkes şunu iyi bilsin ki; suçlu olduğum için bırakmayacağım. Benim aldığım aile terbiyesinden, İş ahlakımdan, sırf Beşiktaş'a hizmet için gelmiş biri olarak artık devam etmemem lazım.  
 
ŞİKE YAPMADIM 
 
Ben kendimden eminim ve şike yapmadım. Zaten iddianamede her şey görülüyor. Benim iddianamede yer alan yusuf Turanlı ile 2 kez konuşmuşluğum var. 1 kere  Yusuf Turanlı ile başkan Demirören'in yanında konuştum. Samsunlu Kemal'i istiyorduk ve onun için konuştuk. Yüz yüze 2 kez görüştüm Cengiz Zülfikaroğlu da yanımdaydı. Yusuf'la Samsunlu Kemal için telefonda 15 kez konuştum. Yusuf Turanlı para kazanmak için İbrahim ve İskender'i satmak istedi. 

KENAR SÜSÜ OLARAK METRİS'E GİTTİK

Neden Metris'e gönderildik biliyor musunuz? Aziz Yıldırım ne yaptı ne yapmadı bilmiyorum ama yanına kenar süsü olduk. Benim ismim etkili ve giçlü olduğu için Metris'e gönderildik. Sana şimdi sorsalar; 'Aziz Yıldırım'ın yanına Cengiz'i mi Serdal'ı mı alsınlar' dersin 'Serdal', çünkü Serdal ismi daha karizmatik. Ben savcı Mehmer Berk'e kendi ellerimle mektup yazdım. Kelimesi kelimesine aynen doğrudur. 

TÜM TÜRKİYE KUPA FİNALİNİ İZLESİN

Kupa finalinde mükemmel oynayan İstanbul Büyükşehir Belediye yoktu ama mükemmel oynayan İskender ve İbrahim vardı. Maçı satın alsak penatılara mı giderdi? İskender'in de bal gibi verilmeyen golü var.

DEMİRÖREN'E KIZGIN VE KIRGIN DEĞİLİM

Yıldırım Demirören'e kızgın ve kırgın olduğum söyleniyor. Onunla oturur konuşuruz, dertleşiriz, sorunları tartışırız. Bir şeyler var ama aile içinde kalsın. 1 haftada Demiröre'nle konuşmadım karşılaşmadım. Yarın veya Çarşamba basın açıklaması yapıp camiaya taraftara teşekkür edeceğim. Hatta başkan Demirören'e de teşekkür edceğim. Başkanın İbrahim ve İskender'le ilgili ifadesiyle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Bırakın başkanın yüzüne söyleyeyim.

TAKIMI SIFIRDAN OLUŞTURDUK

Bu takıma çok emek verdim. Carvalhal iyi bir çalıştırıcı ve kalmalı. Guti'ye çok üzüldüm. Metris'te olmasam Guti kalır ve bu takımın yıldızı olurdu. Ben Metris'teyken yabancı oyuncularla bir kez olsun görüşülmemiş. Bu kadronun önü açık. Tayfur futbol direktörü olmuş, çok sevindim. Kafası çok karışıktı bu görev ona çok yakışacak. Carvalhal de kalmalı.

TARAFTAR SERDAL ADALI

Bir kez daha taraftara teşekkür ediyorum. İlk maçta taraftarın yanında Çarşı'nın içinde olacağım. Taraftar Serdal Adalı olacağım. Başkanlığı ne bu dönem ne de başka dönem düşünmüyorum.