BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Sercan için büyük kapışma

Mehmet Topuz'dan sonra Sercan Yıldırım transferinde de Fenerbahçe ile Beşiktaş büyük rekabet içine girdi.

Abone ol

Beşiktaş'ın 4 milyon euro + Zapo'yu önerdiği Sercan için, Fenerbahçe 5 milyon euro + Burak teklifiyle Bursa'nın kapısını çaldı. Yeşil-beyazlı kulüp 7 milyon euro'da diretiyor

ZAPO ARTI 4 MİLYON EURO TEKLİFİ

Önceki gün Beşiktaş'ın 4 milyon Euro ile Zapotocny önerisinin ardından, dün Fenerbahçe Bursasporla temasa geçti. Sarı-lacivertliler oyuncu için 5 milyon Euro artı Burak Yılmaz teklifinde bulundu.

BURSA NE İSTEDİ?

Yeşil-beyazlıların hocası Ertuğrul Sağlam'ın Burak'ı istemediği, Sercan için Önder, Deniz , Vederson üçlüsünden birini kadrosunda görmek istediği bildirildi. Yeşilbeyazlıların Sercan için belirlediği bonservis bedeli ise 7 milyon Euro.

F.BAHÇE'Yİ İSTİYOR

Öte yandan geçtiğimiz günlerde tatilini yaptığı Marmaris'te hocası Ertuğrul Sağlam ve Başkan İbrahim Yazıcı ile bir araya gelen Sercan'ın, başkana Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediği öğrenildi. Genç futbolcunun bu yaklaşımı sonrası, Sercan'ı kesinlikle satmayacağını açıklayan Yazıcı'nın fikrini değiştirdiği ve "Değerini verirlerse satabiliriz" dediği kaydedildi. Bir başka iddia ise, F.Bahçe'nin transfer peşinatı olarak Sercan'ın hesabına 1 milyon Euro yatırdığı.