BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Serap Ezgü'nün programında kavga

Kaçırılan karısını; Serap Ezgü'nün canlı olarak yayınlanan programında bulan baba çıldırdı! Eşi ve onu 50 milyara satmakla suçladığı bacanağıyla birbirine girdi..

Abone ol

İstanbul'da, 3 ay önce kaçırılan karısı ile 2 yaşındaki çocuğunu arayan adam, 3. kez çıktığı canlı yayında, bacanağı ve eşini görünce çılgına döndü, tarafların stüdyoda birbirine sözlü sataşmaları ile başlayan olay, meydan kavgasına dönüşmek üzere iken güçlükle bastırılabildi.

TGRT'de, Serap Ezgü'nün kavuşturan - buluşturan programı Sizin Sesiniz'e 3. defa çıkan Mustafa Çamyar, bir gün evvel canlı yayına gelen telefonla öğrendiği, kayıp oğlunun ölümü haberi ile sarsılmış haldeydi. 2 yaşındaki oğlunun ölümünden, olayı kendisine bildiren Ahmet Dudak adlı kişiyi sorumlu tutan baba Mustafa Çamyar, karısının da 50 milyar lira karşılığında, bacanağı tarafından bu şahsa satıldığını ileri sürdü.

3 AYDIR GÖREMEDİĞİ KARISI, CANLI YAYINDA KARŞISINA ÇIKTI
Mustafa Çambay, programda karısının kaçırılması ve oğlunun öldürülmesi hakkında konuşurken, 3 aydır aradığı karısı Gülay ve bacanağı Mehmet Bozkurt ile karşılaştı. Stüdyoda sunucu Ezgü'nün bulunduğu bölümde oturan Çamyar ile kendisinin dînî nikâhlı eşi Gülay ve eniştesi Mehmet arasında, daha içeriye ilk giriş ânından itibaren bir ters bakış ve söylenme olduğu dikkati çekti.

Evinden bebeği ile birlikte giden karısını gören Çamyar'ın ölen oğlunu istemesi ve yaptıklarının hesabını vereceklerini söylemesi üzerine, hiddetlenen karısı Gülay, ''Bana dayak attığını, dövdüğünü niye söylemedin?'' diye bağırdı. Canlı yayında, Mustafa Çambay'ın karısının nasıl kaçırıldığı ve oğlunun nasıl öldürüldüğü konularının tartışılması beklenirken çıkan bu tartışma, ortalığı karıştırdı. Terk ettiği kocasının sözleri üzerine, oturdukları yerden kalkıp birden ayaklanan kayıp kadın Gülay ve birlikte geldiği eniştesi Mehmet Bozkurt, Mustafa Çambay'a ağır sözler sarf etti. İki taraf, karşılıklı bağrışma ve ardından, birbirlerinin üzerine yürüdü. Araya girenler, enişte Mehmet Bozkurt 'u uzaklaştırarak, muhtemel bir kavgayı son anda engelledi.

ÇOCUĞU ÖLDÜRÜLEN BABA, SAKİNLEŞMESİ İÇİN DIŞARI ÇIKARTILDI

Sizin Sesiniz'de daha sonra, Mustafa Çambay'ın sakinleştirilmek üzere dışarı çıkartılmasını müteakip, Gülay Baba ve eniştesi Mehmet Bozkurt'un konuk olarak katıldığı bölümün yayınına devam edildi.

Mehmet Bozkurt, kendisini bir gün evvelki yayında, baldızı Gülay'ı 50 milyar liraya satmakla suçlayan bacanağı Mustafa Çamyar'ın, ''meydanı boş bulduğunu'' savundu.

Serap Ezgü, bu sözlere müdahale ederek; ''meydanı boş buldu değil, ona cevap hakkı vermek istedik'' dedi.

ÇOCUĞUN ÖLÜM SEBEBİ : DARP VE SIYRIKLAR

Bir gün önceki yayında, yayına katılarak, baldızı ile kaçırılan 2 yaşındaki Yasin'in ölüm raporunun kendisinde olduğunu açıklayan enişte Bozkurt, bu belgeyi Serap Ezgü'ye sundu.

Ezgü, 3 ay sonra ortaya çıkan Gülay Baba'ya; evinden neden kaçtığını, birlikte gittikleri Ahmet Dudak'ı nereden tanıdığını sordu.

Gülay Baba, kocası Mustafa Çamyar'ın, kendisini eve âdetâ esir ettiğini, misâfir ve tanıdıklarının içeri girmesini yasakladığını söyledi. Kocası Çamyar'ın; karısı ile birlikte kaçtıklarını bildirdiği Ahmet Dudak'ın da onun arkadaşı olduğunu, onları eve çay içmeğe dâvet ettiğini savundu. Gülay Baba, Ahmet Dudak'ın, kendisini, bayram tebriğine gidiyoruz diye İstanbul - Halkalı'daki evinden, Kahraman Maraş'daki annesinin evine götürdüğünü ileri sürdü.

''ÇOCUĞUMU GÖREMİYORDUM, SOĞUK ODALARDA ÖLDÜRDÜ''

3 ay sonra canlı yayında ortaya çıkan kayıp kadın Gülay Baba; Mustafa Çamyar'dan olma oğlu 2 yaşındaki Yasin ile birlikte kaçtığı Ahmet Dudak'ın; çocuğuna orada çok kötü davrandığını anlatırken, ''Ahmet Dudak, Maraş'da sarhoştu, Yasin'i çekyata kapattı. Çocuğum ağlıyor, bana geliyordu, çocuğumu dövüyordu'' diye dert yanıp göz yaşı döktü.

Sizin Sesiniz programında sunucu Serap Ezgü, küçük Yasin'in ölümü ile alâkalı doktor raporunu da seyircileri ile paylaştı. Rapora göre, Yasin'in vücudunun pek çok yerinde sıyrıklar vardı, kafa bölgesinde, anüs ve penis bölgelerinde dayak ve işkenceye benzer izler görülüyordu. Çocuğun ağzından, kahve rengi bir sıvı geliyordu.

ŞÜPHELİ BULUNAN ÖLMDEN SONRA, CESET ADLİ TIBBA GİTMEMİŞ

Programda, hastahane hekiminin, ölümünü şüpheli bulduğu çocuğu, otopsiye alınması ve neden vefat ettiğinin tesbit edilmesi için İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na havale ettiği açıklandı, ancak bu talebin ortada kaldığı, ortada hâlâ bir rapor bulunmadığı dile getirildi.
Bir gün evvelki yayında, birlikte kaçtıkları Ahmet Dudak'ın ortaya attığı, ''Çocuğun elinde Maraş dönüşü yanık izleri vardı'' iddiasını yalanlayan Gülay Baba, ''Yanık yoktu, çocuğum ağır yaralıydı, doktora göndertmedi'' diye konuştu.

SUÇLANAN ADAM, İLK KARISINI DA ÖLDÜRMÜŞ, KURTARILMIŞ

Maraş'dan döndükten sonra, Ahmet Dudak'ın, kendisine ''Öyle oturana hazır ekmek yok'' dediğini, bunun üzerine, kendisine evlerinin altındaki konfeksiyonda çalışabileceğini teklif ettiğini anlatan Gülay Baba, ''Orada alacağın para şu kadar. Sen, birahanede çalış, şu kadar fazla para kazanırsın'' diyerek kendisini, erkeklerin içki içtiği meyhanede çalışmağa zorladığını bildirdi. Kayıp kadın, birahanede, Ahmet Dudak'ın 17 yıldır birlikte olduğu diğer karısı Fatma Taşlı ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.
Gülay Baba, milyonlarca kişinin canlı yayında seyrettiği programda, birlikte kaçtığı Ahmet Dudak'ı, açıkça bir cinayet işlemekle itham etti, ''Ahmet Dudak, ilk karısını kendisi öldürmüş. Arkalarında bir savcı var, hep kurtarıyorlar, Fahrettin diye bir savcı'' iddiasını ortaya attı. Kadın, Dudak'ın, kendisi için sarf ettiği, ''Gülay bana kız kardeşi ile mektup gönderiyordu'' iddiasını da reddetti.

''ÇOCUĞUMU ALSAM, KAÇACAĞIMI BİLİYORDU''

Bu sırada Serap Ezgü, Gülay Baba'ya, ''Çocuğu neden babası Mustafa Çamyar'a teslim etmedin?'' diye sordu, buna karşılık, kadından, ''Ahmet; bana, çocuğunu verirsem, kaçar gidersin, dedi'' cevabını aldı.
Bacanak Mehmet Bozkurt'a da, Gülay'a ne halde bulduklarını soran Serap Ezgü, ''Perişan haldeydi. Esenler Karakolu'na gittim, oradakipolisler vasıtası ile gidip alabildik'' sözleri ile irkildi.

Gülay Babadan, 2 yaşındaki Yasin'i neden dövdüğünü öğrenmek isteyen Serap Ezgü, kadının şu sözleri ile karşılaştı, ''Aslâ! Ben onun gözlerine bakmağa kıyamazdım. Niye döveyim? Çocuğumun göremiyordum ki döveyim. Çocuğum, ayrı odalarda idi. Yasin, soğuk odalarda öldü''.

Gülay Baba, Ahmet Dudak'ı; çocuğunu öldürdüğü için savcılığa şikâyet ettiğini, çocuğu götürdükleri doktorun, ''Siz buna hiç bir şey yedirmediniz mi?'' diye çıkıştığını anlattı, ''Çocuğumun yediği, 2 aydır şekerli su ve ekmekti. Kilitli odalardaydı'' diye yakındı.

KONSOMATRİS KADIN, ''SİMİTÇİDE ÇALIŞIYORUM'' DİYE KANDIRMIŞ

Ezgü'nün, ''Ahmet Dudak'ın karısını nereden tanıyordun?'' diye sorması üzerine, Gülay Baba, ''Bize devamlı gidip geliyordu. Simitçide çalışıyor diye biliyordum. Biz seni annene götürürüz, buradan kurtulmana yardımcı oluruz diye vaadde bulunuyorlardı'' dedi.

Mehmet Bozkurt da, bacanağı Mustafa Çamyar'ın, kendisini, Gülay Baba'yı 50 milyar liraya Ahmet Dudak'a satmakla suçladığını belirterek, ''Ona soruyorum, eline ne geçti?'' diye sordu.

Serap Ezgü, bu iddianın, bir gün önceki yayında, Ahmet Dudak tarafından Mustafa Çamyar'a söylenen sözler olduğunu, onun ifadesi olduğunu hatırlattı.
Mehmet Bozkurt, stüdyodan dışarı çıkan Mustafa Çamyar'a seslenerek, ''Niye benim karımı dövüyor? Kızkardeşime bıçak çekiyor'' diye sordu.

SAVCIYA GİDİP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
Serap Ezgü, bu sözlere, ''Ahmet udak, Mustafa'ya, karısı Gülay ile onun evinde buluştuğunu söyledi de ondan'' sözleri ile mukâbelede bulundu.

Program sonunda, Serap Ezgü, karısı ile birlikte oğlu kaçırılan, yuvası dağıtılan Mustafa Çamyar'ın, TGRT ekibi ile İstanbul Cumhuriyet Savcılığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak programı bitirdi.

Haber: Tufan Çorumlu

Kaynak: www.netgazete.com