BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.432,05
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş maçın ardından ne dedi?

Şampiyonlar Ligi B grubunda, CSKA Moskova ile karşılaşan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş değerlendirmelerde bulundu

Abone ol

Şampiyonlar Ligi B grubunda sahasında CSKA Moskova ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın analizini yaptı.

Şenol Güneş, CSKA'ya deplasmanda mağlup olduktan sonra evlerinde kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını ifade etti.

'AKLIMIZI KULLANAMADIK' 

CSKA Moskova maçlarında 4 puan toplamayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Güneş, "CSKA bizim toplamayı amaçladığımız 4 puanı topladı. Biz ise 1 puan alabildik ve rakibimiz ikili averajda üstün konuma geldi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha etkili oynama anlayışımızı hayata geçiremedik. Bugün aklımızı kullanıp etkili atak yapamadık. Kendi sahamızda kazansaydık büyük avantaj yakalayacaktık. Umarım daha sonraki maçlarda kazanıp gruptan bir üst tura çıkarız" dedi.

FİZİK VE MOTİVASYON SIKINTISI

Yoğun maç temposunun sıkıntı yarattığına da dikkat çeken Güneş, "Fizik olarak da motivasyon olarak da süre olarak sıkıntı yaşanıyor. Sezonu erken açan bir takım olarak sıkıntılarımız var. ama tüm bunları mazeret olarak sunmuyoruz. Oyuncularımız ellerirden geleni yapmaya çalışıyorlar. Baskı kurmamız gerekiyorken bunu başaramadık. Bu da 3 günde bir olan maçların bir sonucu olabilir."şeklinde konuştu.