BIST 10.154
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.397,14
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Seni Seviyorum Rio 13 Şubat vizyonda fragmanı yayınlandı

13 Şubat 2015 vizyon filmleri arasında Seni Seviyorum Rio başrollerinde Rodrigo Santoro, Ryan Kwanten var. Filmin fragmanı yayında.

Abone ol

Bu hafta vizyona giren iddialı yapımlar arasında ve 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinizle haftasonıu sinema keyfi yapmayı planlayanlar bu film mutlaka izleyin. Romantik komedi tarzında 11 kısa öyküden oluşan bu filmin başrollerinde Rodrigo Santoro, Ryan Kwanten var. Filmin fragmanını izlemeden karar vermeyin...

SENİ SEVİYORUM RİO FİLMİNİN FRAGMANI

SENİ SEVİYORUM RİO KONUSU

Dünya şehirlerine adanan "Seni Seviyorum ... " başlıklı filmlerin yeni halkası olan "Rio, Eu Te Amo" 10 yönetmen tarafından çekilen 11 filmden oluşuyor. Dünyanın farklı ülkelerinden gelen yönetmenler her bir filmde Rio'nun başka bir semtini "aşk temasıyla" beyazperdeye taşıyor. Her semtin farklılığını ve karakteristiğini yansıtan bu kısa aşk öyküleri, kültürler arası bir köprü kurarak uçurumları da kapatmayı hedefliyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Harvey Keitel, John Turturro, Nadine Labaki, Rodrigo Santoro, Ryan Kwanten ve Vincent Cassel gibi isimler yer alıyor.

rio-eu-te-amo-240605.jpg

seni-seviyorum-rio-afiş.jpg