BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şener iki golcüden birini alacak

Trabzonspor, Zokora'dan sonra gözünü forvet transferine çevirdi. Başkan Sadri Şener, iki golcüden birini alacak.

Abone ol

Başkan Sadri Şener, dün İspanya'dan Londra'ya geçti. Başkan yarın Belçika- Türkiye maçını izlemek üzere Brüksel'e geçecek ve burada da bir transfer görüşmesinde bulunacak.

Sabah'tan Murat Özbostan imzalı habere göre Belçika'nın Westerlo takımında forma giyen Brezilyalı Paulo Henrique ile ilgilenen bordo- mavili takım, 24 yaşındaki futbolcu için masaya oturacak. Bu sezon 34 maçta 21 gol atan Henrique, sezon başında Westerlo'ya transfer oldu.

Şener'in bonservisi 1.5 milyon Euro ile 2 milyon Euro arasında olan futbolcu için yapılacak görüşme sonrası rota Almanya'ya çevrilecek. Şener Belçika'dan Almanya'ya geçecek ve Klose ile masaya oturacak. Trabzon bu transferi çok istiyor ama karşısındaki rakip Lazio.. İtalyan ekibi, Klose'ye 2.2 milyon Euro teklif etti.

BARIŞ KARAR VEREMEDİ

Bayern ile ipleri kopartan 32 yaşındaki futbolcu, geçen sezon çeşitli kategorilerde 35 kez formasını giydiği Bayern Münih'te 15 gol kaydetti. Şener bu transferle ilgili olarak, "Eğer Klose'yi alırsak önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Biz bu transfer için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bu konuda sabırsız olmasın. Herkesin memnun olacağı isimleri kadromuza katacağız" dedi. Bu arada Trabzon'un senede 1 milyon Euro'ya anlaştığı Barış'a verilen süre bugün bitiyor. Barış, ailesine danışmak için süre istemişti.