BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL

Sen Samsunsun Büyük Düşün sloganı

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türkiye genelindeki "Sen Türkiye'sin Büyük Düşün" sloganının Samsun'da "Sen Samsun'sun Büyük Düşün" şeklinde kullanılacağını söyledi.

Abone ol


Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Suat Kılıç, 29 Mart 2009 mahalli seçimlerine 'büyük düşün' sloganı ile hazırlandıklarını, Türkiye için olduğu gibi Samsun için de büyük düşünmek zorunda olunduğunu hatırlattı.

AK Parti'nin merkezi ve yerel yönetim anlayışıyla Samsun'da çok büyük projeleri hayata geçirildiğini ifade eden Kılıç, başlanılan işleri yine AK Parti'nin yönetim ve hizmet anlayışıyla sürdüreceklerini kaydetti.

"Samsun'da 400 Yataklı Bölge Eğitim Hastanesi ile 250 Yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni tamamlayacağız" diyen Kılıç, "Yapımı devam eden tersane mendireklerini tamamlayarak Terme Tersanesi'nin ardından Gelemen Tersanesi'ni de aktif duruma geçireceğiz. Yapımına başlanan Hafif Raylı Sistem Taşıma Projesi'ni tamamlayacağız.

Canik ve Çay Mahallesi kentsel dönüşüm projelerini, Başbakanlık TOKİ ile tamamlayarak Samsun'da kondu-şehir görüntülerini ortadan kaldıracağız. Atakum sahillerindeki sahil düzenleme çalışmalarını hızlandırarak deniz kenti Samsun imajını markalaştıracağız" dedi.

Başlanılan eserleri ve belediye başkan adaylarının yeni döneme yönelik projeleriyle Samsun'daki hizmetlerimizi en üst düzeyine ulaştıracaklarını ifade eden Kılıç, "Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy ve Büyükşehir'de AK Parti'li adaylarla seçimleri kazanarak gelecek 5 yılı Samsun ve Samsun halkı adına kazançlı yıllar hanesine yazacağız.

Adaylarımız, vekillerimiz, teşkilatımız ve halkımız 'Sen Samsun'sun Büyük Düşün' diyor. Samsunlu büyük düşünecek ve merkezde 5 belediyenin 5'ini de AK Parti'ye verecektir" diye konuştu. Kılıç, 15 Şubat Pazar günü Samsun'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı seçim mitinginde, Samsun ve Samsun halkının seçim konusundaki kararlılığını en üst düzeyde ortaya koyacağına inandığını belirtti.