BIST 10.671
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.444,79
HABER /  GÜNCEL

Sen misin beni yazan?

Medya patronları manşetten inmiyor. POAŞ savaşı bitti. Şimdi arazi savaşları ile birbirlerinin açıklarını yazdılar.

Abone ol

Ciner ve Doğan grubu arasında yeniden medya savaşı başladı. POAŞ'ın intikamı ile yanıp tutuşan Doğan Grubu, rakibini Vatan gazetesi ile vurdu.

Turgay Ciner'e ait Taksim’deki bina için istenen kaçak kat isteğini haber yaptı. 8 katlı turizm tesisi inşaatını 42 katlı ticaret turizm merkezine dönüştürme talebinin yer aldığı dilekçeyi birinci sayfadan duyurdu.

Ciner grubu boş durmadı. Önce Takvim, sonra Sabah ile vurdu. Takvim, Vatan Gazetesi’nin yöneticisi Zafer Mutlu ile ilgili haberleri gündeme getirdi. İstanbul Kemerburgaz’da İskoza mevkiindeki arazinin, 1999 yılında Zafer Mutlu’nun kurduğu vakfa 31 bin YTL karşılığı ve 29 yıllığına tahsis edildiğini yazan gazete, arazinin Eyüp Belediyesi’ne tapulu olduğunu ve Eyüp Belediyesi’nin 2000’de iptal davasını kazandığını yazdı.

Asıl haber aynı grubun amiral gemisi Sabah'tan geldi. Cumartesi günü manşetten verdiği haberde Aydın Doğan’ın 2005 yılında Emekli Sandığı’ndan aldığı Hilton Oteli’ndeki imar plan tadilatı başvurusunu yaptığını yazdı.

Kabul edilirse Aydın Doğan’ın, Ortadoğu Otomotiv şirketine ait arazinin 43 bin metrakere olan kapalı inşaat alanı bir anda 233 bin metrakereye çıkacak.