BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.490,79
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 3. bölüm fragmanı yayınladı Tahir vuruluyor mu?

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 7 Şubat çarşamba günü ekrana gelecek olan Sen Anlat Karadeniz 3. bölüm fragmanında neler olacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Sen Anlat Karadeniz 3. bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de çarşamba günleri yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz, son bölümüyle nefes kesti.  Herkes gelecek bölümde ne olacağını merakla beklarken dizinin 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Başrollerini Mehmet Ali Nuroğlu, İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Aslentepe'nin paylaştığı dizinin ikinci bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde...

SEN ANLAT KARADENİZ 3.BÖLÜM FRAGMANI: Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz 3. yeni bölüm fragmanı

2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes Vedat'a teslim olmak yerine, Deli Tahir'in elini tutup Karadeniz'in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes'in boğulmasına ve kalbinin durmasına neden olur.

Tahir, Nefes ve Yiğit'le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda, Yangazlar'ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar.

Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat'ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca'ya işkence etmek, Vedat'ın canavarlığının son noktası olacaktır.

Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat'ın sekiz yıldır Nefes'e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes'in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz'in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar.

Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum'un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır.